search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:11
MENU CLOSE

Κοτζιάς: Ζητά «ενωτικό κλίμα» στον ΣΥΡΙΖΑ και «σαφείς προτάσεις» ενόψει εκλογών

25.05.2023 18:15
kotzias 54- new

Την άποψή του για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το κακό εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζιάς.

Μετά τα συντροφικά πυρά στον Δημήτρη Παπαδημούλη για την αξιοποίηση νέων στελεχών στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και τις αιχμηρές απαντήσεις των Ρένας Δούρου και Νίκου Παππά, ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος δεν ήταν υποψήφιος στις εκλογές και δεν συμμετέχει οργανωτικά στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε:  
 «ο τόπος έχει ανάγκη όλους που παλεύουν για μια άλλη κοινωνία. Χρειάζεται ενωτικό κλίμα μέσα στην διαφορετικότητα, σαφείς προτάσεις, σχέδιο με όραμα, πρωτοβουλίες, άνοιγμα ψηφοδελτίων ενόψει των εκλογών, υπευθυνότητα, πατριωτισμό, στήριξη του πολιτισμού του διαλόγου».

Ο επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» μιλά σαφέστατα για άνοιγμα των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που οι εκλογές του Ιουνίου θα διεξαχθούν με λίστα.

Διαβάστε επίσης:

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του υπηρεσιακού υπουργικού συμβουλίου – Οι τελευταίες πληροφορίες και οι ανατροπές

Αλέξης Τσίπρας: LIVE η ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έφη Αχτσιόγλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό, τον Αλέξη Τσίπρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:10