search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:49
MENU CLOSE

Έφη Αχτσιόγλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχηγό, τον Αλέξη Τσίπρα»

25.05.2023 16:38
axtsioglou 654- new

Άκυρη και εκτός πλαισίου χαρακτήρισε κάθε συζήτηση που επιχειρεί να αμφισβητήσει την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, η βουλευτής Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Στο Κόκκινο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Αυτή τη μάχη πρέπει να την δώσουμε με ενωτικότητα, η Αριστερά ίσως δίνει καλύτερες μάχες όταν είναι πιεσμένη» επαναλαμβάνοντας ότι «μπροστά μας έχουμε νέες κάλπες σε ελάχιστο χρόνο – Πρέπει να συνταχθούμε και να ανασυνταχτούμε πάρα πολύ γρήγορα, να δώσουμε μεγάλη μάχη με οδηγό τον πολιτικό μας πρόγραμμα. Η κοινωνία έχει σοβαρά προβλήματα και έχω την βαθιά πεποίθηση ότι το πρόγραμμα μας απαντά στις λαϊκές ανάγκες».

 Ερωτηθείσα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την διακυβέρνηση της χώρας, η ίδια απάντησε θετικά: «Φυσικά ζητάμε την διακυβέρνηση, ζητάμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουμε ότι ο συσχετισμός είναι αρνητικός»,  υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου.

 Η Έφη Αχτσιόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «επιδεικνύουμε έντονο αυτοσχεδιαστικό οίστρο». «Το κάναμε και πριν τις εκλογές και δημιούργησε πρόβλημα»,  αναφερόμενη σε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συζητήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

 Σε σχέση με την εαρινή έκθεση της Κομισιόν και την κυβερνητική πολιτική, η Έφη  Αχτσιογλου αφενός διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι εφαρμόσιμο εντός του δημοσιονομικού πλαισίου της Ευρωζώνης, ενώ πρόσθεσε με έμφαση ότι αυτό που έγινε σαφές χθες από την δήλωση του Άκη Σκέρτσου, είναι ότι αν Νέα Δημοκρατία παραμείνει κυβέρνηση, «δεν θα ξεπαγώσουν τριετίες». «Αυτό σημαίνει ότι πολλοί εργαζόμενοι θα μείνουν με καθηλωμένες αποδοχές, γιατί είναι πολλοί εκείνοι που δεν αμείβονται με τον κατώτατο μισθό», εξήγησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ξυδάκης: Μέρος του πληθυσμού που ψήφισε ΝΔ έχει σύνδρομο Στοκχόλμης

Ζουράρις: Εξωφρενικό, αλλά το μόνο νόμιμο, να εξισώνεται η ψήφος μου με αυτή ενός άγουρου 17χρονου – Αλλιώς, δεν θα υπήρχε Δημοκρατία

Ιωάννης Σαρμάς: Ορκίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός – Παρέλαβε από τον Μητσοτάκη


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:49