search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:21
MENU CLOSE

Νίκος Ξυδάκης: Μέρος του πληθυσμού που ψήφισε ΝΔ έχει σύνδρομο Στοκχόλμης

25.05.2023 16:20
Ξυδάκης: Εάν χρειαστεί θα υπάρξει ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας - Media

Για «ομίχλη στα μυαλά» και «σύνδρομο της Στοκχόλμης» έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας“, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης“» είπε ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στους νέους ψηφοφόρους σχολιάζοντας ότι «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι, είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους».

Η απάντηση της ΝΔ

Σε όσα είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

«Μέχρι την 21η Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι οι νέοι θα έριχναν τον Μητσοτάκη. Τώρα που και οι νέοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατά τον κύριο Ξυδάκη είτε πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, είτε δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν».

«Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του. Και, όσο συνεχίζουν να προσβάλλουν τους πολίτες, τόσο το 20% θα μοιάζει σύντομα με άπιαστο όνειρο», σημείωσε ο ίδιος.

«Τους αφήνουμε στη μιζέρια και στο μίσος τους προς ό,τι δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Συνεχίζουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, δίπλα σε κάθε πολίτη, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αξίζει σε όλους», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ζουράρις: Εξωφρενικό, αλλά το μόνο νόμιμο, να εξισώνεται η ψήφος μου με αυτή ενός άγουρου 17χρονου – Αλλιώς, δεν θα υπήρχε Δημοκρατία

Εκλογές 2023: Οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ δεν κατεβαίνουν στις δεύτερες κάλπες – Στηρίζουν ΚΚΕ

Αντώναρος για διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Την έβλεπα, αλλά δεν μιλούσα για να δίνω ελπίδες στους ανθρώπους που έρχονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:12