search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:27
MENU CLOSE

Δουδωνής: «Ο Τσίπρας δεν είναι προοδευτικός»

27.05.2023 12:05
doudonis_new

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη αντιπρόταση.

Κληθείς να σχολιάσει στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ ποιον έχει απέναντι του το ΠΑΣΟΚ, ο Παναγιώτης Δουδωνής επεσήμανε ότι «δεν έχουμε κανέναν απέναντι μας, Έχουμε απέναντι μας τα προβλήματα των ελλήνων πολιτών και το βασικό ζήτημα είναι αν υπάρχει αντιπρόταση από άλλο κόμμα και αυτή είναι μόνο του ΠΑΣΟΚ».

Απηύθυνε κάλεσμα στους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες «που ζητούν ένα προοδευτικό σπίτι, μία προοδευτική αντιπρόταση σε αυτό το οποίο βλέπουμε να γίνεται, μία αλαζονική πολιτική που διευρύνει τις ανισότητες», ενώ τόνισε ότι δεν θεωρεί προοδευτικό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας προοδευτικός δε μπορεί να είναι, όταν έχει συγκυβερνήσει με τον Πάνο Καμμένο και έχει κάνει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η διεύρυνση του ήταν ο Ευάγγελος Αντώναρος και η κυβέρνηση της χρεοκοπίας Καραμανλή», υποστήριξε.

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης: Εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία υποχρεωτικά θα πάμε σε τρίτες κάλπες

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στην ήττα με λογοκρισία»

Εκλογές 2023: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις κάλπες του Ιουνίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:26