search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:19
MENU CLOSE

Φωτοπούλου για Σεργιανόπουλο: Υπέφερε που έπρεπε να κρύβει την ομοφυλοφιλία του

28.05.2023 16:09
sergianopoulos new

Για την απώλεια της μητέρας της, την τηλεόραση, το θέατρο, αλλά και τη σχέση της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, μίλησε η Λυδία Φωτοπούλου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός, που «λατρεύτηκε» από τον ρόλο της στην «Τούρτα της Μαμάς», μίλησε για τη φιλία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν παραδεχόταν ούτε στους φίλους του την ομοφυλοφιλία του γεγονός που τον έκανε να υποφέρει.

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, πολύ φίλοι με τον Νίκο Σεργιανόπουλος. Ο ίδιος δεν αγαπούσε τον εαυτό του. Τιμωρούσε τον εαυτό του. Όταν είναι μια οικογένεια με ένα παιδί και προσπαθεί να το βάλει σε καλούπια , το τι πρέπει να είναι, το πώς πρέπει να είναι, τότε μεγαλώνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν μέσα τους πληγές. Ακόμα και με τους φίλους του δεν ήταν ελεύθερος. Υπέφερε που έπρεπε να κρύψει το γεγονός της ομοφυλοφιλίας του συνεχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Φωτεινή Ντεμίρη: Δεν το κατήγγειλα ποτέ, έτρεμα σαν το ψάρι

Γερμανού: Εγώ παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση και δεν το έμαθε κανείς

Καινούργιου: H συμφωνία με την Κοζάρη για την ανθοδέσμη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46