search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:20
MENU CLOSE

Aσπρόπυργος: Θανατηφόρο τροχαίο – Τραγικό θάνατο βρήκε 21χρονη κοπέλα (Video)

29.05.2023 08:21
ASTYNOMIKO NEW

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, όταν ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε μία τσιμεντένια κολώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρει τραγικό θάνατο μία 21χρονη κοπέλα (σ.σ. συνοδηγός), ενώ ο 26χρονος οδηγός βγήκε ελαφρά τραυματίας από το όχημα που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Και στο Χαλάνδρι

Τέλος, περί τις 3:30 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αγίας Παρασκευής στο Χαλάνδρι, ο οδηγός ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε κολώνα ηλεκτροφωτισμό που βρίσκονταν στο διαχωριστικό διάζωμα. Και αυτός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλο θανατηφόρο τροχαίο είχε σημειωθεί νωρίτερα στο Μαρούσι. Προανάκριση και για τα τρία περιστατικά διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στα Τέμπη: Σήμερα η απολογία του πρώην προέδρου του ΟΣΕ και ακόμα δύο στελεχών

Τρίκαλα: 60χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο κεφάλι

Θησείο: Καταστροφές από αγνώστους στον σταθμό του ΗΣΑΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:20