search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:32
MENU CLOSE

Μενίδι – Πατέρας Μάριου: Θέμα χρόνου να έχουμε κι άλλο νεκρό – Οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή (Video)

29.05.2023 14:24
marios_menidi_new

Θέμα χρόνου θεωρεί να υπάρξει και άλλο νεκρό παιδί από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, ο πατέρας του 11χρονου Μάριου, που σκοτώθηκε στη γιορτή του σχολείου του πριν από έξι χρόνια.

«Έχουν βρεθεί δύο άτομα που η αστυνομία τα θεωρεί ως υπεύθυνα. Παραδέχθηκαν ο ένας ότι ο ένας έριξε με καραμπίνα και ο άλλος με εννιάρι όπλο. Ο Μάριος έχει σκοτωθεί από εννιάρι όπλο», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (29/5) στον ANT1 ο Θανάσης Σουλούκος.

Παράλληλα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς εκτιμά ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα έξι χρόνια μετά την δολοφονία του γιου του.

«Οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή», τονίζει ο πατέρας ο πατέρας του 11χρονου Μάριου.

Επίσης, επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία και την πολιτεία, τόσο για την δολοφονία του γιού όσο και για την κατάσταση που επικρατεί ακόμα και σήμερα

«Έφυγε ένα παιδί 11 ετών. Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε», σχολίασε.

«Δεν είναι όλοι οι Ρομά ίδιοι»

Αναφερόμενος στα δύο άτομα που έχουν επικεντρωθεί οι αρχές υπογράμμισε, ότι «αυτοί θα μπουν στην φυλακή και μετά από 10 χρόνια θα βγουν, μπαινοβγαίνουν στην φυλακή για άλλες υποθέσεις. Το θέμα είναι ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας. Σε καλοκαιρινή γιορτή παιδιών έγινε ότι έγινε. Έτυχε να είναι ο Μάριος, μπορούσε να είναι άλλο παιδί».

«Δεν είναι όλοι οι Ρομά ίδιοι, αλλά δεν μπορεί να ξέρουμε εμείς ποια σπίτια έχουν όπλα και ποια πουλούν ναρκωτικά και να μην ξέρει η αστυνομία», σημείωσε ο πατέρας του 11χρονου τονίζοντας ότι χρειάζεται λύση άμεσα.

Διαβάστε επίσης:

Τράπεζα Θεμάτων: Καθυστερήσεις και αναβολές στις ενδοσχολικές εξετάσεις – Οργή από ΣΥΡΙΖΑ

Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για την 39χρονη ερπετολόγο – Σημαντική βελτίωση της υγείας της

Ρόδος: Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο – Μάζευαν τα νερά της βροχής με κουβάδες (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:31