search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:41
MENU CLOSE

Απόστολος Γκλέτσος για Παπακαλιάτη: «Καλό θα ήταν να μην παίξει στο Maestro – Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους» (Video)

30.05.2023 11:53
apostolos-gkletsos-new (2)

Την τηλεοπτική πραγματικότητα και τις σειρές που ξεχώρισε σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους. Εκεί «μπατάρει» το πράγμα», είπε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν.

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, ήμουν στην εντατική μαζί με τον πατέρα μου, γιατί είχε προβλήματα με την καρδιά του. Εγώ μετά το πρόβλημα υγείας μου, κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δε φοβάμαι τον θάνατο αυτό καθ’ αυτό αλλά δεν θέλω να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια δημόσια έξοδος με τον γιο της Άγγελο (Video)

Βραζιλία: Μαλλιοτράβηγμα σε καλλιστεία «Miss Gay» – Άντρας ανέβηκε στη σκηνή και έσπασε το στέμμα (video)

Δημήτρης Πιατάς: «Έκανα πλάτες στον Μπονάτσο για να μη βγαίνει με τη Βουγιουκλάκη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:40