search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:58
MENU CLOSE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Βραβεύτηκε στη Νέα Υόρκη για το Maestro (Video)

16.03.2023 10:32
papakaliatis-maestro-new

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βραβεύτηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση της Νέας Υόρκης για το Maestro, τη σειρά που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και που αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό.

Η εκδήλωση έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, ενώ το δυναμικό «παρών» εκτός από τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της σειράς, έδωσαν επιφανείς Ελληνοαμερικανοί.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ στην ομιλία του επισήμανε τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρεί εδώ και χρόνια με την ομογένεια στις ΗΠΑ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που δέχτηκε σε κάθε του βήμα.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA, το Maestro θα προβληθεί επίσημα στην πλατφόρμα του Netflix στις ΗΠΑ αυτή την Παρασκευή.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης, τον όμιλο Alter Ego Media και την εταιρεία Capital Link.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Μαραντίνης: Η δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το αίτημα για συνεπιμέλεια και το πρόβλημα υγείας (Videos)

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Λίντσεϊ Λόχαν

Οι αστέρες και τα… ακριβά τους αυτοκίνητα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:57