search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:11
MENU CLOSE

Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου Κύκλου

10.03.2023 12:18
maestro-new

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μια σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό, έχοντας ανοίξει τα φτερά της στο Netflix.

Την είδηση έκανε γνωστή o Αντίνοος Αλμπάνης μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ηθοποιό να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους πως έλαβε τα δύο πρώτα σενάρια.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Μιχάλη, που είναι ο γιατρός των Παξών και διατηρεί σχέση με τη γυναίκα του Φάνη, τη Σοφία, η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου.

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro

Καλεσμένος στο «Kαλύτερα δεν γίνεται», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αναφερθεί στα γυρίσματα του β’ κύκλου, γνωστοποιώντας πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια.

«Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα. Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν» είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης:

Οργισμένος ο Μικρούτσικος με τον Αμβρόσιο: «Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου δεν σεβάστηκε ότι χάθηκαν παιδάκια» (Video)

«Βροχή» από ευρώ σε κρατική διαφήμιση – Περί τα 29,7 εκατ. σε περίπου 65 μέρες

Διαφωνία του Νίκου Χατζηνικολάου για τη δημοσκόπηση στο δελτίο του ΑΝΤ1 «ενώ γίνονται κηδείες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48