search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Οργισμένος ο Μικρούτσικος με τον Αμβρόσιο: «Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου δεν σεβάστηκε ότι χάθηκαν παιδάκια» (Video)

10.03.2023 11:46
amvrosios-mikroytsikos-new

Τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από το νοσοκομείο έκανε ο Ανδρέας Μικρούστικος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Λίγες μόλις μέρες μετά την εξαγωγή του από τη ΜΕΘ όπου νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος αντιμετωπίζοντας μια σοβαρή λοίμωξη αναπνευστικού, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να μην τοποθετηθεί σχετικά, εκφράζοντας την αγανάκτησή του σχετικά με την αδιανόητη δήλωση του Αμβρόσιου ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη φρικτή τραγωδία στα Τέμπη ως… τιμωρία από τον Θεό (!)

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;

Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή», σημειώνει στη συνέχεια.

Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!

Πραγματικά το διάβασα εχθές το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές» ανέφερε οργισμένος ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

«Βροχή» από ευρώ σε κρατική διαφήμιση – Περί τα 29,7 εκατ. σε περίπου 65 μέρες

Διαφωνία του Νίκου Χατζηνικολάου για τη δημοσκόπηση στο δελτίο του ΑΝΤ1 «ενώ γίνονται κηδείες» (Video)

Μπέττυ Μαγγίρα για Τέμπη: Έχει ξεκινήσει ένας τηλεοπτικός εμφύλιος και φεύγουμε από την ουσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:20