search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:44
MENU CLOSE

Βραζιλία: Μαλλιοτράβηγμα σε καλλιστεία «Miss Gay» – Άντρας ανέβηκε στη σκηνή και έσπασε το στέμμα (video)

30.05.2023 09:46
Untitled design (2)

Χαμός στα καλλιστεία Miss Gay Mato Grosso 2023 στη Βραζιλία, καθώς ο άντρας της δεύτερης επιλαχούσας δεν συμφώνησε με το αποτέλεσμα και ανέβηκε στη σκηνή και τα έκανε λαμπόγυαλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάταλι Μπέικερ, η οποία εκπροσωπούσε την Κουιαμπά και η Εμανουέλι Μπελίνι που εκπροσωπούσε την Βαρζέα Γκράντε, έφτασαν στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς ΛΟΑΤΚΙ+ στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο.

Οι δυο τους βρίσκονταν στη σκηνή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα της Μπελίνι ο άντρας της Μπέικερ ανέβηκε πάνω στη σκηνή, άρπαξε το στέμμα και το έσπασε. Χρειάστηκε η παρέμβαση της ασφάλειας για να κατεβάσουν από τη σκηνή τον έξαλλο άντρα.

Η διοργάνωση ανακοίνωσε ότι η κόντρα μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων ήταν σκληρή καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. «Δεν θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και προκάλεσε όλη αυτή την ταλαιπωρία και τη ζημιά. Καταδικάζουμε κατηγορηματικά το περιστατικό που συνέβη τη στιγμή της στέψης της εκλεγμένης Μις, όταν η σύντροφος της Μις Κουιάμπα, η οποία ήρθε 2η εισέβαλε στη σκηνή και κατέστρεψε το στέμμα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Πιατάς: «Έκανα πλάτες στον Μπονάτσο για να μη βγαίνει με τη Βουγιουκλάκη» (Video)

Σίντι Κρόφορντ: Κλείνει 25 χρόνια γάμου και το γιορτάζει με μια γλυκιά ανάρτηση (photo)

Σελένα Γκόμεζ: Έντονος καυγάς με σωματοφύλακά της στη συναυλία της Μπιγιονσέ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:42