search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:39
MENU CLOSE

Σίντι Κρόφορντ: Κλείνει 25 χρόνια γάμου και το γιορτάζει με μια γλυκιά ανάρτηση (photo)

30.05.2023 09:05
Cindy Crawford

Το διάσημο supermodel Σίντι Κρόφορντ, που μεσουρανούσε στις πασαρέλες των 90s, έκλεισε 25 χρόνια γάμου με τον άντρα της Ράντε Γκέμπερ.

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά τον Πρίσλεϊ και την Κάια, η οποία μάλιστα ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στον χώρο του μόντελινγκ.

Η Κρόφορντ ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να γιορτάσει την ημέρα και έγραψε στη λεζάντα:.

«Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια, ο Ράντε και εγώ παντρευτήκαμε στο “Ocean Club” στις Μπαχάμες. Ήταν ένας τέλειος γάμος που απαθανάτισε ο φωτογράφος Άρθουρ Έλγκορτ. Περάσαμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο περιτριγυρισμένοι από την οικογένεια και τους φίλους μας γιορτάζοντας την αγάπη μας ο ένας για τον άλλον. Θα τα έκανα όλα ξανά στο δευτερόλεπτο. Θέλω να συγχαρώ “εμάς” που κλείσαμε 25 χρόνια. Έχουμε ευλογηθεί με πολλούς τρόπους, ειδικά με τα δύο παιδιά μας. Θέλω επίσης να αναγνωρίσω ότι ακόμη και με όλες τις ευλογίες, η ζωή είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και προκλήσεις. Είμαι περήφανη για το πώς έχουμε πλοηγηθεί στη ζωή μαζί – αναζητώντας ο ένας στον άλλον δύναμη και παρηγοριά. Ήσουν ο καλύτερος φίλος και βράχος μου και δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα. Ευτυχισμένη επέτειο!».

Διαβάστε επίσης:

Σελένα Γκόμεζ: Έντονος καυγάς με σωματοφύλακά της στη συναυλία της Μπιγιονσέ (video)

Καινούργιου: «Έκλεψε» κουφέτα από γαμήλιο δίσκο για να δει ποιον θα παντρευτεί (Video)

Τούρκος ράπερ για Ερντογάν: «Δεν αντέχω άλλο!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:38