search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:38
MENU CLOSE

Καινούργιου: «Έκλεψε» κουφέτα από γαμήλιο δίσκο για να δει ποιον θα παντρευτεί (Video)

29.05.2023 21:26
KAINOURGIOU
Screenshot Alpha

Σε μία προσωπική… αποκάλυψη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της πρωινής της εκπομπής. Όπως παραδέχτηκε «έκλεψε» τρία κουφέτα από… γαμήλιο δίσκο.

Η παρουσιάστρια του Alpha παραβρέθηκε στον γάμο της κολλητής της φίλης, Μαριλού Κόζαρη, και του Πάνου Μουζουράκη στην Αίγινα, όπου όπως παραδέχθηκε «έκλεψε» τα κουφέτα από τον γαμήλιο δίσκο, προκειμένου να δει ποιον θα παντρευτεί.

«Να σας πω κάτι να γελάσετε; Την ώρα που γινόταν το μυστήριο μου είχε πει μία πολύ καλή μου φίλη: να πας να πάρεις τα κουφέτα από τον δίσκο και θα τα βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου για να δεις ποιον θα παντρευτείς. Μη σου τα δώσουν στο τέλος», περιγράφει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι λοιπόν με τη φίλη μου τη Φιόνα και της λέω: τον πηγαίνουν μέσα τον δίσκο, θα μπω στο ιερό να τα πάρω. Και ξαφνικά με βλέπουν την ώρα του μυστηρίου η Μαριλού με τον Πάνο και απόρησαν. Δεν μπήκα μέσα το ιερό, ήταν ακριβώς απ’ έξω», αναφέρει η παρουσιάστρια.

«Με βλέπει ο άλλος παπάς που ήταν μέσα και με ρωτάει: τι κάνεις; Του λέω: θέλω να πάρω τα τρία κουφέτα. Τα παίρνω και τα βάζω στην τσάντα μου», συνεχίζει την περιγραφή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Τίνα Τέρνερ: Ποιος θα κληρονομήσει τη μεγάλη περιουσία της

Σβαρτσενέγκερ: Αποθεώνει τον Μπρους Γουίλις – «Είναι φανταστικός – Οι σταρ της δράσης δεν αποσύρονται ποτέ»

Τζέιν Φόντα: Πέταξε τον πάπυρο στο κεφάλι της νικήτριας του Χρυσού Φοίνικα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:38