search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:02
MENU CLOSE

Τίνα Τέρνερ: Ποιος θα κληρονομήσει τη μεγάλη περιουσία της

29.05.2023 20:27
terner_new

Η Τίνα Τέρνερ πέθανε σε ηλικία 83 ετών από φυσικά αίτια, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. 

Επιπλέον, άφησε πίσω της μια τεράστια περιουσία 250 εκατ. δολαρίων που τώρα έχει ξεκινήσει η διεκδίκησή της από τους πιθανούς κληρονόμους της μεγάλης σταρ. 

Καθώς και οι δύο γιοί της Τέρνερ πέθαναν πριν την μητέρα τους, πιθανότερος κληρονόμος της τραγουδίστριας φαίνεται τώρα να είναι ο χήρος σύζυγος της, Έρβιν Μπαχ.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 27 χρόνια και παντρεύτηκε το 2013 στην Ελβετία, οπότε και η Τέρνερ μετακόμισε μόνιμα εκεί, σε ένα προάστιο της Ζυρίχης. 

Μάλιστα το 2017 ο Μπαχ της είχε δώσει και το ένα του νεφρό,  λόγω σοβαρού προβλήματος  υγείας που αντιμετώπιζε η Τίνα Τέρνερ. 

Ωστόσο, εκτός από τα δύο βιολογικά της παιδιά, η «βασίλισσα  του rock and roll» είχε υιοθετήσει στο μακρινό παρελθόν και τα δύο παιδιά του του πρώην συζύγου της, Άικ, όταν αυτά ήταν ακόμα μωρά, μετά τον γάμος τους. Όμως, τα τελευταία 15 χρόνια είχαν αποξενωθεί

Σύμφωνα πάντως με τα ξένα δημοσιεύματα, η Τίνα Τέρνερ είχε ρυθμίσει το θέμα της περιουσίας της, λίγα χρόνια πριν από το θάνατό της μετά από μάχη με τον καρκίνο του εντέρου και την υψηλή αρτηριακή πίεση. 

Αν και δεν έχουν αναφερθεί ονόματα, φαίνεται ότι ο πιθανότερος «χρυσός» κληρονόμος της τραγουδίστριας είναι ο σύζυγος της, Έρβιν Μπαχ.

Διαβάστε επίσης:

Τζέιν Φόντα: Πέταξε τον πάπυρο στο κεφάλι της νικήτριας του Χρυσού Φοίνικα (Video)

Σβαρτσενέγκερ: Αποθεώνει τον Μπρους Γουίλις – «Είναι φανταστικός – Οι σταρ της δράσης δεν αποσύρονται ποτέ»

Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία με τον πατέρα της που «τρέλανε» τους followers (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:01