search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:11
MENU CLOSE

Σκέρτσος για χάκερς και Τράπεζα Θεμάτων: Θα μπορούσαμε να το έχουμε αποτρέψει αλλά… έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση

30.05.2023 11:43
skertsos_305_new

Την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων για δεύτερη ημέρα, που αποδίδεται από το Υπουργείο Παιδείας σε κυβερνοεπίθεση κληθηκε να σχολιάσει ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ «έδειξε» ως υπεύθυνους την… απλή αναλογική και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο Mega υποστήριξε ότι η «κυβερνοεπίθεση» θα μπορούσε να είχε αποτραπεί από μια πολιτική κυβέρνηση που γνωρίζει τα θέματα αλλά όπως πρόσθεσε «βρισκόμαστε εδώ, στο πλαίσιο μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης, λόγω της νάρκης της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Προφανώς εδώ θα μπορούσαμε να το είχαμε αποτρέψει. Σας θυμίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, έχουμε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση», είπε αρχικά ο Άκης Σκέρτσος, προκαλώντας την έκπληξη του πάνελ.

Και συνέχισε λέγοντας: «δεν επιρρίπτει κανείς ευθύνες στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, όμως εδώ προκύπτει ανάγλυφα και ο λόγος να έχουμε μια πολιτική κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν για να διαχειρίζεται, να αναλαμβάνει ευθύνες και να προστατεύει τη λειτουργία του κράτους».

«Μπορεί να γίνει μια σύγκριση, ότι όταν έχεις μια κυβέρνηση που γνωρίζει τα θέματα, αναλαμβάνει τις ευθύνες, λογοδοτεί για αυτές… Τέτοιες επιθέσεις γίνονται καθημερινά, αποτρέπονται καθημερινά και δεν μαθαίνετε τίποτα γι’ αυτές. Μάθατε γι’ αυτές γιατί δεν μπορέσαμε να τις αποτρέψουμε στο πλαίσιο της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Βρισκόμαστε εδώ, στο πλαίσιο μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης, λόγω της νάρκης της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό μας σύστημα, δεν έχουμε μια σταθερή, πολιτική, αυτοδύναμη κυβέρνηση κι αυτός είναι ένας από τους λόγους, υπάρχουν κι αρκετοί άλλοι, που το συντομότερο δυνατόν πρέπει οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου…» κατέληξε ο Άκης Σκέρτσος.

Δείτε το βίντεο μετά το 8ο λεπτό:

Διαβάστε επίσης:

Τράπεζα θεμάτων: Παρέμβαση Ντογιάκου για την κατάρρευση του συστήματος στα σχολεία

ΣΥΡΙΖΑ: Αναδιάταξη δυνάμεων, θετικό μήνυμα και «restart» από τα χαμένα προπύργια

Η Ελένη Χρονοπούλου απαντά στην Ομάδα Αλήθειας για τους φόρους: «Έπαθα σαρδάμ» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:11