search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:00
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος σε Πλεύρη: «Σε πιάσαν με τη γίδα στην πλάτη και συνεχίζεις το ψέμα…»

31.05.2023 12:46
iliopoulos_plevris

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον Θάνο Πλευρη και τον Νάσο Ηλιόπουλο με αφορμή το ψήφισμα στήριξης του δήμου Αθηναίων στον Φρέντι Μπελέρη.

Η αρχική ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο ο Νάσος Ηλιόπουλος άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;».

Ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον πρώην Υπουργό Υγείας: «ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η “Ανοιχτή Πόλη” από κοινού με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος».

Ο Θάνος Πλεύρης επέμεινε ότι η Ανοιχτή Πόλη καταψήφισε το ψήφισμα με τον Ηλιόπουλο να απαντά:

«Όταν καταθέσεις δικό σου ψήφισμα αυτή είναι η πρόταση σου. Ποτέ δεν καταψηφίσαμε, δεν υπάρχει “κατά” στα πρακτικά. Σε πιάσαν με τη γίδα στην πλάτη και συνεχίζεις το ψέμα».

«Το ψήφισμα του δήμου Αθηναίων δεν το ψηφίσατε και δεν βγήκε ομόφωνα τόσο απλά» έγραψε ο Θάνος Πλεύρης για να λάβει την απάντηση από τον Νάσο Ηλιόπουλο: «Υπήρξε δική μας πρόταση υπέρ της αποφυλάκισης; Ναι. Ψηφίσαμε κατά σε κάτι άλλο; Οχι. Είπες ψέματα και προσπαθείς να το μαζέψεις; Ναι».

Ο Θάνος Πλεύρης συνέχισε γράφοντας: «o Νάσος Ηλιόπουλος καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε εκ νέου χαρακτηρίζοντάς τον «απατεώνα». Συγκεκριμένα έγραψε «ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις “κατά” στα πρακτικά έλα να μας πεις».

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου: «Έκτακτη φορολόγηση στα υπερέσοδα μεγάλων επιχειρήσεων» (video)

Ράνια Θρασκιά: «Πώς είπα το “ναι” στον Αλέξη Τσίπρα» (video)

Η ΟΛΜΕ κινείται νομικά κατά του Ψαριανού – Τη διαγραφή του από τη ΝΔ, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:59