search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έτσι απαντά στη Μουτίδου που…ξενέρωσε μαζί της (Video)

02.06.2023 18:48
zoi-konstantopoulou-123

Η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου της πρότεινε να κατέβει μαζί της στην πολιτική αλλά…αρνήθηκε, σχολιάζοντας στα social media οτι «ξενέρωσε» μαζί της. Τι απάντησε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μετά την…ατάκα της.

«Η Ζωή μού ήταν λιγότερο ψεύτρα. Συνέβη όμως κάτι που με ξενέρωσε βαθιά και εκεί που ήταν να ψηφίσω τη Ζωή δεν ψήφισα ούτε τη Ζωή» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός πριν από λίγα 24ωρα σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

«Τι ήταν αυτό που έκανε και με ξενέρωσε; Με ξενέρωσε το ότι την επόμενη μέρα από το βίντεό μου με πήρε τηλέφωνο η Ζωή και μου έκανε πρόταση να κατέβω μαζί της, λέγοντάς μου πόσο με θαυμάζει και πόσο με αγαπάει. Δεν αμφιβάλλω αλλά γιατί δεν το έκανε πιο πριν; Γιατί δεν είπε: α αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω, τον βλέπω ενεργό και δυνατό, γιατί δεν του κάνω μία πρόταση; Γιατί μόλις έκανα το βίντεο να θέλει να κατέβω μαζί της. Ξεκ…ύλωσα» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε σε δημοσιογράφους που την πέτυχαν σε έξοδό της σχετικα με τη δήλωση της ηθοποιού: «Εντάξει, εγώ με την καρδιά μου της το πρότεινα. Δεν αλλάζει η άποψη μου. Είναι μια πολύ αξιόλογη καλλιτέχνης».

Διαβάστε επίσης:

Μπραντ Πιτ: Κατηγορεί την Τζολί ότι πούλησε το μισό Château Miraval για να τον εκδικηθεί

Γιώργος Λάνθιμος: «Μετά το ”The Favourite” μπορώ να κάνω αυτό που θέλω» (video)

Survivor All Star: Η συνάντηση με τους συγγενείς και η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01