search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:44
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Το «morning routine» στην Κρήτη, οι ρακές και η «οργή» της Μαρέβας για τις ανθοδέσμες

05.06.2023 23:28
mitsotakis_3105_1200-700_new

Νέα ανάρτηση στο Tik Tok έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιέγραψε την «ρουτίνα» μίας προεκλογικής περιόδου στην Κρήτη, με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νησί την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στα κεράσματα με ρακές των Κρητικών και θυμήθηκε μια ιστορία με τον πατέρα του από περιοδεία στο νησί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον εαυτό του πως θα πίνει ό,τι κι ο πατέρας του για να δει πόσες αντοχές έχει ο ίδιος. Τελικά κατέληξε «ντίρλα» στις 12 το μεσημέρι, όπως ανέφερε.

Ένα άλλο θέμα που έθιξε, είναι και αυτό με τα λουλούδια που του προσφέρουν οι πολίτες και, όπως παραδέχεται, τα δίνει στην σύζυγό του. «Είναι ψυλλιασμένη και ξέρει πολύ καλά ότι όταν έρχεται μεγάλη ανθοδέσμη, δεν της την έχω αγοράσει εγώ, αλλά κάποιος μου την έχει προσφέρει και συνήθως μου την πετάει στο κεφάλι» λέει ο πρόεδρος της ΝΔ.

@kyriakosmitsotakis_ Behind The Scenes Season 2 🗳#kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2023: Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις εξετάσεις

Εκλογές 2023: «Φουντώνει» ο πόλεμος των κομμάτων για τη φορολογία

Έβρος: Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις μεταναστευτικές ροές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:42