search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:51
MENU CLOSE

Λιάγκας σε Μητσοτάκη: «Πώς την παλεύετε με τις ρακές;» – «Προσποιούμαι ότι πίνω» η απάντηση του προέδρου της ΝΔ

01.06.2023 16:08
mitsotakis proino rakes- new

Μια ευχάριστη νότα είχε η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πρωινό του Αντ1, το πρωί της Πέμπτης, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το πώς ανταπεξέρχεται στα συνεχή κεράσματα με ρακές στις περιοδείες του στην Κρήτη.

«Να ρωτήσω κάτι; Επειδή στην Κρήτη κι εγώ όταν πηγαίνω ως επισκέπτης, παντού πίνω μία ρακή, πώς την παλεύετε; Εσείς που είστε και πρόεδρος της ΝΔ, πώς την παλεύετε με τις ρακές εκεί στην Κρήτη;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμογέλασε και απάντησε: «Απλά, δεν πίνω. Προσποιούμαι ότι πίνω. Μα, είσαι στα καλά σου; Να έπινα πέντε ρακές και μετά να έπρεπε να βγάλω και ομιλία; Θα ήταν συνταγή καταστροφής».

«Κάποτε, όταν ήμουν μικρός και ο πατέρας μου έκανε προεκλογική εκστρατεία το 1989, είπα ότι θα τον ακολουθήσω και θα πίνω ό,τι πίνει. Στις 12 η ώρα είχα φύγει, ήμουν κάπου αλλού. Οπότε κατέληξα ότι εγώ δεν έχω τέτοιες αντοχές», εξομολογήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του Κωνσταντίνο.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδικές 2023: Το αυτοσαρκαστικό βίντεο Μητσοτάκη για τη… γκαντεμιά

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Γιατί είναι στεναχωρημένος ο πρώην Υπουργός Άμυνας

ΠΑΣΟΚ: Ο Χριστοδουλάκης βγήκε… μπροστά για τα μερίσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:42