search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Γιατί είναι στεναχωρημένος ο πρώην Υπουργός Άμυνας

01.06.2023 10:20
panagiotopoulos0512_new

Η εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έκανε πολλούς «γαλάζιους» πάρα πολύ χαρούμενους. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ωστόσο, στα ποδοσφαιρικά ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι λίγο στεναχωρημένος λόγω της επίδοσης της αγαπημένης της, Λίβερπουλ. Δυστυχώς η ομάδα του κορυφαίου πρώην Υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν τα κατάφερε στην Premier League και του χρόνου δεν θα παίξει στο Champions League αλλά στο Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίβερπουλ τερμάτισε 5η στο πρωτάθλημα με 67 βαθμούς και βρέθηκε πίσω από Μάντσεστερ Σίτι, την Άρσεναλ, την Μάντσεστερ Γιουναϊντεν, Νιουκάστλ. Η αγάπη του Νίκου Παναγιωτόπουλου είναι τόσο έντονη αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έδωσε και προπονητικές οδηγίες στην ομάδα του Γιούργκεν Κλομπ.

«Αγόρασε ένα σέντερ μπακ κλάσης και μετέφερε τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στο κέντρο. Και το πρόβλημα λύθηκε», είχε γράψει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, προκαλώντας κύμα σχολιασμών από οπαδούς της αγγλικής ομάδας κάτω από τη δική του ανάρτηση.

Η ανάρτησή του

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης για Πάγκαλο: Άφησε ανεξίτηλα ίχνη στη δημόσια ζωή με τους αγώνες του για τη Δημοκρατία

Βενιζέλος για Πάγκαλο: Πολύπτυχος, αντιφατικός και γοητευτικός – Εμβληματική φυσιογνωμία της Μεταπολίτευσης

ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ: Ατελέσφορο μέτρο η φορολόγηση γονικών παροχών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:55