search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:47
MENU CLOSE

Χουλουσί Ακάρ: Τηλεφώνημα – έκπληξη στον Νίκο Παναγιωτόπουλο

22.05.2023 19:47
akar-panagiotopoulos-new

Ο Χουλουσί Ακάρ έκανε έκπληξη στον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο, όταν του τηλεφώνησε από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάισερισπορ, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της τουρκικής Hurriyet.

Ο Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Δημήτρη Κολοβέτσιο, και σύμφωνα με το δημοσίευμα τη στιγμή εκείνη τηλεφώνησε τον κ. Παναγιωτόπουλο και του είπε: «Κοίτα Νίκο ποιον έχω δίπλα μου».

Στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να συνομιλήσει με τον υπουργό.

Στη σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο υπουργοί, ο Χ. Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι βρίσκεται στην Κάισερισπορ και μετέφερε τους χαιρετισμούς της διοίκησης της ομάδας. Όταν τον ρώτησε αν γνωρίζει για την Κάισερισπορ, ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε ότι ξέρει την πρωταθλήτρια Τουρκίας φέτος Τράμπζονσπορ.

Τέλος, προτού κλείσει το τηλέφωνο ο Χουλουσία Ακάρ είπε στον κ. Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Ευχαριστώ Νίκο, να προσέχεις τον εαυτό σου» και από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός φέρεται να απάντησε: «Ευχαριστώ, τις καλύτερες ευχές και από εμένα».

Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, ο Τούρκος υπουργός σχολίασε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι εκπρόσωποι της ειρήνης στις χώρες. Χάρη σε αυτούς, οι σχέσεις προχωρούν πιο ομαλά».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Εκτός βουλής Λοβέρδος, Σκανδαλίδης, Κεφαλίδου – Ποιοι πήραν τις έδρες τους

Νέα Δημοκρατία: Συγκινημένη η Σοφία Ζαχαράκη – Το τηλεφώνημα στον Χατζηδάκη

Εκλογές 2023 – Βεργής: «Δεν με ψήφισα ούτε εγώ – Αναζητώ τον μοναδικό ψηφοφόρο μου για να τον κεράσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31