search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:12
MENU CLOSE

Το παρασκήνιο από το νέο υπουργικό συμβούλιο του Ερντογάν – Οι αποκαλύψεις Αβραμόπουλου

08.06.2023 06:00
avramopoulos_new

Στην ορκωμοσία του Ερντογάν στην Άγκυρα βρέθηκε – ως ιδιώτης – ο πρώην επίτροπος και πρώην Υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μάλιστα, η παρουσία του κ. Αβραμόπουλου στην Τουρκία έγινε θέμα και στα τουρκικά ΜΜΕ, πρωτοσέλιδο στην Hurriyet. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών και Άμυνας διατηρεί προσωπική  φιλία με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Στο πρωτοσέλιδό της η «Hurriyet» ανέφερε τις εντυπώσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τη νέα κυβέρνηση καθώς ο ίδιος είχε σειρά επαφών με τους νέους Υπουργούς. Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως είναι ότι μία μέρα μετά την ορκωμοσία και σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο πρώην Υπουργός έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τους απερχόμενους.

Όπως είπε είδε έναν αινιγματικό Μεβλούτ Τσαβούσογλου και έναν αγχωμένο Χουλουσί Ακάρ. Και οι δυο τους, είδαν την πόρτα του εξόδου. Όσο για τα ελληνοτουρκικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εμφανίστηκε «συγκρατημένα αισιόδοξος».

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: Έγινα Πανιώνιος για να μη μείνω στο ράφι – Η Σία Κοσιώνη είναι θησαυρός (vid)

Νέα Δημοκρατία: Το πρώτο νομοσχέδιο Μητσοτάκη το… «Επιτελικό Κράτος 2»

Τσίπρας: Αύξηση των αναπηρικών επιδομάτων και επαναφορά του 15% των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ για πολίτες με αναπηρία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:12