search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:45
MENU CLOSE

Ντόρα Μπακογιάννη: Έγινα Πανιώνιος για να μη μείνω στο ράφι – Η Σία Κοσιώνη είναι θησαυρός (vid)

07.06.2023 13:19
dora-mpakogianni

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στον έρωτα, τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη μάχη της με το πολλαπλό μυέλωμα.

Όπως ανέφερε στο «Το πρωινό» η Ντόρα Μπακογιάννη, ήταν Παναθηναϊκός αλλά έγινε Πανιώνιος γιατί αλλιώς… θα έμενε στο ράφι, καθώς ο σύζυγός της, Ισίδωρος Κούβελος ήταν στέλεχος στον Πανιώνιο.

«Ήταν υποχρεωτικό να γίνω Πανιώνιος. Ορκίστηκα στα λάβαρα του Πανιωνίου. Ήταν μεγάλος έρωτας και πλέον δεν αστειεύομαι. Την πρώτη φορά που με πήγε στο γήπεδο, οι Πάνθηρες ήταν σε ένα κλουβί και δεν καταλάβαινα γιατί έβριζαν αλλά μου εξήγησαν ότι δεν ήταν για μένα αλλά για τον διαιτητή», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε τη νύφη τη, Σία Κοσιώνη, ως την «καλύτερη του κόσμου», ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για το πολλαπλό μυέλωμα με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Όπως είπε μαθαίνεις να ζεις με την ασθένεια και συνεχίζεις τη ζωή σου προσπαθώντας να ζεις καλά. Ανέφερε ότι το ανακάλυψε κατά τύχη, όταν διαπίστωσε κάποια ευρήματα στις εξετάσεις της μία νεαρή γιατρός, ενώ σημείωσε ότι έχει κάνει τη διαθήκη της από τότε που ήταν 35 χρονών, μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Μιλώντας για τα πολιτικά, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το μεγαλύτερο λάθος του Αλέξη Τσίπρα ήταν ότι είπε πως θέλει να συνεργαστεί με όλους και κανείς δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Σημείωσε ακόμη ότι σωστά δεν παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, διότι θα διαλυόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι την εξέπληξε πολλές φορές θετικά.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Το πρώτο νομοσχέδιο Μητσοτάκη το… «Επιτελικό Κράτος 2»

Ψυχραιμία με τον Ερντογάν ζητάει ο Βενιζέλος

Δύσκολα θα δει… φως ο Καστανίδης



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:41