search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Ψυχραιμία με τον Ερντογάν ζητάει ο Βενιζέλος

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2284
01.06.2023
05.06.2023 07:00
venizelos_new

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σχόλιο του Ευάγγελου Βενιζέλου για την εκλογική νίκη του Ερντογάν. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του τη βραδιά των εκλογών ανέφερε για τον Πρόεδρο της Τουρκίας:

«Θα είναι ο ίδιος Ερντογάν; Ναι, θα έλεγα ότι θα θέλαμε να είναι ο ίδιος Ερντογάν, υπό την έννοια ότι τα 21 χρόνια του Ερντογάν είχαμε εντάσεις που μπορεί να έφτασαν στο παρά ένα, αλλά θερμό επεισόδιο δεν είχαμε. Δεν ζήσαμε ούτε την εμπειρία του 1974 ούτε την εμπειρία του 1996. Τις εμπειρίες αυτές τις είχαμε ζήσει με ρεπουμπλικανικές κυβερνήσεις, με την κυβέρνηση Ετζεβίτ και με την κυβέρνηση Τσιλέρ. Άρα, λοιπόν, ας κάνουμε μία ψύχραιμη αποτίμηση των 21 αυτών χρόνων διακυβέρνησης Ερντογάν».

Η δήλωση αυτή του Βενιζέλου, παρότι δεν «έπαιξε» στα ΜΜΕ, έχει τη σημασία της, καθώς ο ίδιος υπήρξε και υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολα θα δει… φως ο Καστανίδης

Ο δύσκολος δρόμος του Νίκου Μαραντζίδη

Η φορολογία, το «απαγορευτικό» της ΝΔ και ο υποψιασμένος ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:26