search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Το πρώτο νομοσχέδιο Μητσοτάκη το… «Επιτελικό Κράτος 2»

07.06.2023 06:30
maximou_new

Συσκέψεις για το πρώτο νομοσχέδιο της «Δεύτερης Φοράς Μητσοτάκη» κάνουν ήδη στην Νέα Δημοκρατία.

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη με πρώτο τον Γιώργο Γεραπετρίτη σχεδιάζουν το πρώτο νομοσχέδιο της «γαλάζιας» παράταξης όταν συγκροτηθεί η «αυτοδύναμη κυβέρνηση». Το πρώτο νομοσχέδιο δεν είναι άλλο από το… «Επιτελικό Κράτος 2».

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr το πρώτο νομοσχέδιό θα είναι η «επικαιροποίηση» του επιτελικού κράτους. Ακριβώς όπως έκανε το 2019 έτσι και το 2023. Στην ουσία πρόκειται για οργανωμένη κεντρική διοίκηση του κράτους, κατανομή αρμοδιοτήτων, ο έλεγχος των Υπουργείων αλλά και η οργάνωση του υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με «γαλάζιες» πηγές θα υπάρξουν αλλαγές και στην οργάνωση του Υπουργικού Συμβουλίου. Σίγουρα θα πρέπει να θεωρούνται δύο νέα Υπουργεία. Το Υπουργείο Κοινωνικής και Στεγαστικής Πολιτικής αλλά και το Υπουργείο «Νέας Γενιάς».

Διαβάστε επίσης:

Ψυχραιμία με τον Ερντογάν ζητάει ο Βενιζέλος

Δύσκολα θα δει… φως ο Καστανίδης

ΠΑΣΟΚ: Ο… ακούραστος Κώστας Σκανδαλίδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:50