search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:25
MENU CLOSE

Σχόλιο Τσίπρα για Πνευματικό: Too little, too late (Video)

09.06.2023 12:59
tsipras new

«Too little, too late». Με αυτή την αγγλική φράση σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέσει εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας τον – μέχρι πρότινος – υποψήφιο βουλευτή Σπύρο Πνευματικό με αφορμή τα όσα απαράδεκτα δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για την επιλογή ασθενών.

«Πολύ αργά που λένε και οι αγγλοσάξονες, τον έθεσε εκτός, μετά τη δική μου τοποθέτηση χθες το βράδυ και την δική μας συνέντευξη Τύπου, σήμερα» είπε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε:

«Τον έθεσε εκτός επειδή φανέρωσε, το κρυφό του σχέδιο. Δεν αρκεί λοιπόν που τον έθεσε εκτός, εγώ τον προκαλώ να έρθει σε μια δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση για να συζητήσουμε το σχέδιό μας για την Υγεία, να μας πει ποιο είναι το πραγματικό του σχέδιο για την Υγεία και να μας πει ποιο είναι το πραγματικό του πρόγραμμα», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου διέγραψε τον… Γιάννη Στάνκογλου 

Ντιμπέιτ: Δεκτή από τη διακομματική μια ελεύθερη και μια διευκρινιστική ερώτηση

Σπύρος Πνευματικός: «Τα μαζεύει» μετά το σάλο από τις δηλώσεις του -«Παρερμηνεύθηκαν μεμονωμένες φράσεις μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:25