search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:53
MENU CLOSE

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Αυτή είναι η ενδιαφέρουσα ιστορία του πατέρα του

11.06.2023 21:24
LEONARDO DI CAPRIO

Αν και ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει συχνά τον διάσημο ηθοποιό Λεονάρντο ντι Κάπριο με τη μητέρα του, ωστόσο σπάνιες είναι οι κοινές εμφανίσεις με τον πατέρα του.

Μπορεί ο 48χρονος Λεονάρντο ντι Κάπριο να μεγάλωσε με τη μητέρα του, ωστόσο καθοριστική υπήρξε η επίδραση που του άσκησε ο πατέρας του, Τζορτζ ντι Κάπριο.

Ποιος όμως είναι ο Τζορτζ ντι Κάπριο;

Γνωστός στην underground σκηνή των κόμικς ως συγγραφέας, μοντέρ και διανομέας, ο 79χρονος πλέον Τζορτζ, εγγονός ενός Ναπολιτάνου μετανάστη οδοκαθαριστή, καθοδήγησε και στήριξε τον Λεονάρντο στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

Έχοντας αλλάξει πολλές δουλειές και επαγγέλματα, στο παρελθόν, για να βιοποριστεί, το 2021 έκανε το δικό του κινηματογραφικό ντεμπούτο στην κωμωδία ενηλικίωσης Licorice Pizza του Πολ Τόμας Άντερσον.

Με τη μητέρα του Λεονάρντο, ο μακρυμάλλης και εκκεντρικός Τζορτζ γνωρίστηκε το 1963. Εκείνη σπούδασε νομική γραμματέας εκείνος εργάστηκε ως εγκαταστάτης αμιάντου και πυρίμαχης στέγης.

Λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους, Λεονάρντο, το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους αλλά κατόπιν κοινής συμφωνίας, αποφάσισαν να νοικιάσουν γειτονικά μπανγκαλόου με κοινόχρηστο κήπο για να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ο Τζορτζ άρχισε να χτίζει όνομα στη βιομηχανία των κόμικς.

Ο Λεονάρντο θυμάται συχνά να παρευρίσκεται σε χίπικες συναυλίες παρέα με τον πατέρα του, ο οποίος τον μύησε στον κόσμο της τέχνης. «Ο μπαμπάς μου πάντα μου έλεγε: “Πήγαινε εκεί έξω, γιε μου, και ό,τι κι αν κάνεις, δεν με νοιάζει αν είσαι επιτυχημένος ή όχι, απλά να έχεις μια ενδιαφέρουσα ζωή”», έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ο χολιγουντιανός σταρ.

Διαβάστε επίσης:

Παπίλα σε Ψυχούλη: Το πρότυπο είναι μία λέξη που πρέπει να προσέχουμε που τη βάζουμε

Μπακοδήμου – Κονδυλάτος: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα

Μητσιάς για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους: «Δεν κατάλαβαν τι είπα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:53