search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:09
MENU CLOSE

Μητσιάς για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους: «Δεν κατάλαβαν τι είπα»

11.06.2023 13:14
mitsias

Για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει δήλωση του για τους ομοφυλόφιλους μίλησε ο Μανώλης Μητσιάς.

«Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς», είχε αναφέρει.

Σε ερώτηση για την επίμαχη δήλωση, ο σπουδαίος ερμηνευτής είπε στο Action24: «Οι άνθρωποι που με κατέκριναν, κατάλαβαν τι είπα; Δεν είπα τίποτα. Είπα πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί. Δηλαδή και λεφτάς άμα είσαι, είναι ωραίο πράγμα να προκαλείς; “Εγώ είμαι ο λεφτάς”, “εγώ είμαι ο μάγκας”; Είναι ωραίο πράγμα αυτό;».

«Δυστυχώς η δουλειά σας ψάχνετε και εσείς καμιά φορά να κάνετε το μικρό μεγάλο… Εντάξει, καταλαβαίνω», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε εάν από τότε το σκέφτεται διπλά πριν κάνει κάποια δήλωση ο Μανώλης Μητσιάς απάντησε καταφατικά. «Καμιά φορά ναι γιατί δεν καταλαβαίνω τη λογική των ανθρώπων πολλές φορές. Δεν καταλαβαίνω. Εγώ δεν είπα ψέματα ποτέ σε κάποιον. Σίγουρα δηλαδή έχω πει ψέματα και γω σαν άνθρωπος αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να πω ψέματα για να επιπλεύσω», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Τσαλιγοπούλου: Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Sidarta: Τι λέει ο τράπερ για τη συμπλοκή στο live του

Μαρία Σολωμού: «Είμαι βόιδι με τα social media» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:08