search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:21
MENU CLOSE

Τσαλιγοπούλου: Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

11.06.2023 12:36
tsaligopoulou

Στη μεγάλη γιορτή του Athens Pride βρέθηκε η Ελένη Τσαλιγοπούλου που τραγούδησε στη συναυλία που ακολούθησε.

«Είμαι αυτονόητα εδώ και χρόνια δίπλα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα εντός και εκτός σκηνής. Όλη μας τη ζωή κάνω παρέα με ιδιαίτερους ανθρώπους και ‘’ιδιαίτερος’’ δεν είναι μόνο ένας κάποιος που είναι gay αλλά και άλλα πράγματα. Σήμερα τη γιορτή του έχει θαμπώσει η απώλεια του μεγάλου Γιάννη Μαρκόπουλου. Καλό του ταξίδι».

Η σπουδαία τραγουδίστρια είπε πως της κάνει εντύπωση που στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα ταμπού για τις ερωτικές επιλογές των ανθρώπων.

«Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Το μεγάλωμα ενός παιδιού δεν έχει να κάνει με το φύλο, ούτε με όλα τα άλλα που μία κοινωνία μας έβαζε τόσα χρόνια στο μυαλό. Λέω σε φίλους μου που είναι gay να το βροντοφωνάξουν και να μιλήσουν για αυτό μέσω των τραγουδιών τους», επισήμανε.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναφέρθηκε στην τραπ μουσική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν οι πιτσιρικάδες ακούγοντας τραπ, ονειρεύονται να έχουν μεγάλα αμάξια και ερωτικές σχέσεις με ωραίες γυναίκες».

«Νομίζω πως η τραπ είναι μια μόδα για τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι όταν φτάσουν σε μεγαλύτερη ηλικία θα αγαπήσουν την καλή χιπ χοπ», ανέφερε.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα ήθελε να ξανακάνει εμφάνιση σε μουσικό παιχνίδι όπως έκανε στο «The Voice».

«Φοβάμαι λίγο τον ρόλο του κριτή, δεν μου αρέσει να είμαι πρόσωπο της τηλεόρασης. Την τηλεόραση δεν τη συμπαθώ και δεν μου αρέσει. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα μουσικά σόου. Δεν θα πήγαινα ως κριτής σε ένα μουσικό παιχνίδι. Δεν προσφέρουν τίποτα τα τελευταία χρόνια», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Sidarta: Τι λέει ο τράπερ για τη συμπλοκή στο live του

Μαρία Σολωμού: «Είμαι βόιδι με τα social media» (Video)

Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με καραμπίνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:21