search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:16
MENU CLOSE

Ζεντάγια: «Πόρτα» σε πολυτελές εστιατόριο της Ιταλίας – Δεν ήταν ντυμένη σύμφωνα με το dress code

13.06.2023 09:31
ZENDAYA

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε εστιατόριο της Ιταλίας σύμφωνα με την Daily Mail, καθώς η πασίγνωστη ηθοποιός Ζεντάγια «έφαγε πόρτα».

Η ηθοποιός προσπάθησε να γευματίσει σε πολυτελές εστιατόριο της Ρώμης το περασμένο Σάββατο, αλλά της αρνήθηκαν την είσοδο λόγω του αυστηρού κώδικα ντυσίματος. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους η ηθοποιός, αν και είναι από τις πιο καλοντυμένες στο Χόλιγουντ, δεν πληρούσε τα ενδυματολογικά στάνταρ για να φάει στο εστιατόριό τους.

Η 26χρονη σταρ φορούσε ένα μαύρο στράπλες μπλουζάκι και ένα παντελόνι τύπου cargo. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι έκριναν ότι το στιλ της απείχε αρκετά από το «smart casual» ντύσιμο που «απαιτείται» από το συγκεκριμένο εστιατόριο, για τους πελάτες.

Η Ζεντάγια, η οποία είχε κάνει κράτηση, αποχώρησε χωρίς εντάσεις από το εστιατόριο και χωρίς να έχει εκπλαγεί από ην απόφαση του προσωπικού, κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασής τους.

Διαβάστε επίσης:

Σταλόνε για Σβαρτσενέγκερ: «Ο τύπος από την Αυστρία ήταν ανώτερος»

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Τζορτζ Κλούνεϊ: Στη Μύκονο ο σταρ του Χόλιγουντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34