search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:08
MENU CLOSE

Διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό: Πώς το τζιπ του ΣΚΑΪ κατέληξε στους μπράβους της νύχτας (Video)

14.06.2023 10:15
jeep_korydallos_new

Νέα στοιχεία σχετικά με την δολοφονία των δύο ανδρών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (7/6) στον Κορυδαλλό έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο επίκεντρο των ερευνών από τις αρχές αλλά και του ενδιαφέροντος των πολιτών βρίσκεται το πώς τα θύματα είχαν στην κατοχή τους το τζιπ στο οποίο βρίσκονταν την στιγμή της δολοφονίας και το οποίο άνηκε στον όμιλο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το αμάξι ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε, στον ΣΚΑΪ, ο οποίος παραχώρησε το όχημα σε ποδοσφαιρικό παράγοντα.

Εκείνος με τη σειρά του φέρεται να το πούλησε έναντι 150.000 ευρώ σε άνθρωπο της μαφίας των καυσίμων. Στη συνέχεια, ο τελευταίος παραχώρησε το τζιπ στο θύμα του Κορυδαλλού με τα αρχικά Ρ.Β.

Από τα 150.000 ευρώ είχε δοθεί μόνο το ποσό των 75.000 ευρώ, γι’ αυτό και η μεταβίβαση δεν είχε ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το Star η ασφάλεια αναμένεται να καλέσει τον ποδοσφαιρικό παράγοντα για να λύσει το μυστήριο και να απαντήσει με ποιους έχει έρθει σε επαφή και τι συναλλαγές είχε κάνει μαζί τους.

Σημειώνεται πως ο ΣΚΑΪ, με ανακοίνωσή του, είχε επιβεβαιώσει ότι το τζιπ είναι στην ιδιοκτησία του.

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε η παραίτησή του από την έφεση – Κανονικά η δίκη

Αμαλιάδα: Πήγε να απλώσει τα ρούχα και βρήκε μια οχιά στο σχοινί

Στάση εργασίας σήμερα των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας και Πειραιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:57