search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:37
MENU CLOSE

Κάνιε Γουέστ: Σέρβιρε σούσι πάνω σε γυμνά σώματα γυναικών για τα 46α γενέθλιά του (photo/video)

14.06.2023 09:13
KANYE WEST

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή του ράπερ Κάνιε Γουέστ να σερβίρει τους καλεσμένους του στο πάρτυ γενεθλίων του σούσι πάνω στα γυμνά σώματα γυναικών.

Το Σάββατο 10/06 ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έκανε πάρτυ για τα 46α γενέθλιά του. Ο ράπερ επέλεξε να σερβίρει σούσι και σασίμι στους διάσημους καλεσμένους του με την ιαπωνική πρακτική σερβιρίσματος, που ονομάζεται Nyotaimori, στην οποία τα γυμνά γυναικεία σώματα λειτουργούν ως δίσκοι και τοποθετούνται στο κέντρο του τραπεζιού. Καλεσμένη στο πάρτυ ήταν και η μεγαλύτερη κόρη του Νορθ.

Μαζί με ένα δίσκο σούσι που βρισκόταν ανάμεσα στα πόδια των μοντέλων, το φαγητό είχε τοποθετηθεί πάνω στο στήθος, τον κορμό και τη μέση των γυναικών, ενώ οι ίδιες είχαν τα χέρια τους στο τραπέζι και δεν έκαναν μορφασμούς.

Φωτογραφίες και βίντεο δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σάλο και πυροδοτώντας αρνητικά σχόλια, με μεγάλη μερίδα χρηστών του διαδικτύου να κατακεραυνώνουν τη συγκεκριμένη επιλογή του Γουέστ την οποία χαρακτήρισαν «μισογυνίστικη».

«Το να αντιμετωπίζεις μια γυναίκα σαν πιάτο είναι κάπως μισογυνίστικο», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο μισογυνισμός στα καλύτερά του».

«Δεν είμαι σίγουρος τι είναι πιο ανησυχητικό, το γεγονός ότι ο Κάνιε είχε μια γυμνή γυναίκα ως πιατέλα σούσι ή το γεγονός ότι πίστευε ότι ήταν μια κατάλληλη ιδέα για πάρτυ», έγραψε κάποιος άλλος.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται και η αντίδραση της Νορθ Γουέστ που πλησιάζει το τραπέζι με το σούσι και μοιάζει σοκαρισμένη.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Πουλόπουλος: Υπάρχει λόγος που βρήκα αργά τον σεξουαλικό μου προσδιορισμό (Video)

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν περίμενα ότι μια γυναίκα θα δικαιολογούσε τον βιασμό»

Τσιτσιπάς: Ο πρώην της Μπαντόσα αντιδρά και «καρφώνει» τη σχέση τους μετά τις διακοπές της με τον Στέφανο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:24