search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:48
MENU CLOSE

Κέβιν Κόστνερ: Κόντρα με την εν διαστάσει σύζυγό του – «Χρέωσε την κάρτα μου 95 χιλ. δολάρια»

15.06.2023 21:58
kostner2-new

Ο Κέβιν Κόστνερ άνοιξε μέτωπο με την εν διαστάσει σύζυγό του, καθώς την κατηγορεί ότι χρέωσε την πιστωτική του κάρτα για να χρηματοδοτήσει τα έξοδα του διαζυγίου τους.

Ο 68χρονος ηθοποιός, ισχυρίζεται σε νέα δικαστικά έγγραφα ότι η Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, 49 ετών, ξόδεψε 95.000 δολάρια από τα χρήματά του «χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση» σε δικηγόρους και λογιστές, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Κόστνερ ισχυρίζεται ότι η εν διαστάσει σύζυγός του παραβιάζει την προγαμιαία συμφωνία τους, τις λεπτομέρειες της οποίας φέρεται η πρώην του να επιθυμεί να κοινοποιήσει στο κοινό. Ο σταρ του «Bodyguard» με καθαρή περιουσία 250 εκατομμυρίων δολαρίων, φοβάται ότι η δημοσιοποίηση των οικονομικών του στοιχείων θα τον καταστήσουν στόχο απατεώνων και διαρρηκτών ενώ παράλληλα δεν επιθυμεί την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Εκτός από τη χρήση των χρημάτων του χωρίς τη συγκατάθεσή του, ο Κόστνερ φέρεται να προσπαθεί ακόμα να πείσει τον Μπάουμγκάρτνερ να μετακομίσει από το σπίτι τους 145 εκατομμυρίων δολαρίων στην Carpinteria της Καλιφόρνια.

Η Μπάουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κόστνερ τον Μάιο μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές» εκείνη την εποχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους, του Cayden, 15, του Hayes, 14, και της Grace, 12, αλλά όχι συζυγική υποστήριξη λόγω των όρων του προγαμιαίου συμβολαίου.

Το περιβάλλον του ηθοποιού, αναφέρει πως ο Κόστνερ δεν επιθυμούσε το διαζύγιο και γι΄αυτό δηλώνει «έκπληκτος» και «απογοητευμένος», καθώς εξακολουθεί να «αγαπά τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα»

Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη με τον καρκίνο: «Είμαι τρομοκρατημένη» – Βίντεο πριν την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι

Κέβιν Σπέισι: Έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική αν απαλλαγεί από τις κατηγορίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19