search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:06
MENU CLOSE

Ο Κέβιν Κόστνερ διώχνει την εν διαστάσει σύζυγό του από το σπίτι τους

14.06.2023 10:25
kevin costner

Έξω από το σπίτι «πετάει» την εν διαστάσει σύζυγό του ο Κέβιν Κόστνερ καθώς σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού το σπίτι του ανήκει.

Ο 68χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι μετά την κατάθεση διαζυγίου από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ την 1η Μαΐου, είχε προθεσμία 30 ημερών για να μετακομίσει από το σπίτι όπως αναφέρει το ΤΜΖ.

Σύμφωνα με τον Κέβιν Κόστνερ, η 49χρονη εν διαστάσει σύζυγός του παραμένει στο σπίτι για να τον πείσει να υποκύψει σε «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις» που έχει θέσει μετά τον χωρισμό. Όπως πρόσθεσε επίσης ο ηθοποιός στο δικαστήριο, έχει ήδη παράσχει στην Μπαουμγκάρτνερ 1,45 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, παρέχοντάς της άφθονα χρήματα για να βρει ένα νέο σπίτι να μείνει.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την Μπαουμγκάρτνερ είπε στο δικαστήριο πως θα ήταν δεκτικός σε περαιτέρω οικονομικές διευθετήσεις σε μια προσπάθεια να την κάνει να φύγει από το σπίτι. Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσε, είναι δεκτικός να «συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής του 30.000 δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλες 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισής της».

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη γυναίκα του – Τι δικαιούται σε περίπτωση χωρισμού (photo)

Κάνιε Γουέστ: Σέρβιρε σούσι πάνω σε γυμνά σώματα γυναικών για τα 46α γενέθλιά του (photo/video)

Γιάννης Πουλόπουλος: Υπάρχει λόγος που βρήκα αργά τον σεξουαλικό μου προσδιορισμό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:02