search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:27
MENU CLOSE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το προγαμιαίο συμβόλαιο με τη γυναίκα του – Τι δικαιούται σε περίπτωση χωρισμού (photo)

14.06.2023 09:49
cristiano-ronaldo

Αν και τον τελευταίο καιρό οι φήμες περί χωρισμού του Κριστιάνο Ρονάλντο και της γυναίκας του Τζορτζίνας Ροντρίγκεζ φουντώνουν διαρκώς, οι ίδιοι ισχυρίζονται πως είναι ακόμα μαζί.

Ένα ρεπορτάζ του TV GUIA ανέφερε ότι το ζευγάρι έφτασε σε ένα είδος «προγαμιαίου συμβολαίου» και περιέγραψε τους όρους του. Το συμφωνητικό αυτό υπάρχει σε περίπτωση προβλημάτων μεταξύ του ζευγαριού και, με αυτό, η Ροντρίγκεζ θα λαμβάνει σημαντική οικονομική στήριξη σε περίπτωση διάλυσης της σχέσης.

«Ο Κριστιάνο και η Τζορτζίνα ενωμένοι με τα παιδιά τους: «Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το προγαμιαίο συμβόλαιό τους» έγραφε η πρώτη σελίδα του περιοδικού και επιπλέον ανέφερε ότι την περίοδο που η influencer έμεινε για πρώτη φορά έγκυος, η Ροντρίγκεζ και ο Ρονάλντο κατέληξαν από κοινού σε μια συμφωνία που εξασφάλιζε ότι τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο θα προστατεύονταν σε περίπτωση χωρισμού.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η Ροντρίγκεζ θα γίνει η μοναδική ιδιοκτήτρια του οικογενειακού τους σπιτιού στην πολυτελή γειτονιά La Finca στο Pozuelo της Μαδρίτης και θα λαμβάνει 100.000 ευρώ μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής της. Ορισμένοι από τους όρους της συμφωνίας τροποποιήθηκαν το 2022 μετά τη γέννηση της Μπέλλα Εσμεράλδα, της μικρότερης κόρης του ζευγαριού.

Στην πορτογαλική τηλεοπτική εκπομπή «Noite das Estrelas» αναφέρθηκε επίσης ότι η Τζορτζίνα είναι νομικά καταχωρημένη ως μητέρα των διδύμων Εύα και Ματέο, τα οποία γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα.

«Γνωρίζω από μια πολύ αξιόπιστη πηγή που βρίσκεται κοντά στην Τζορτζίνα ότι, εκτός από μητέρα της Αλάνα Μαρτίνα και της Μπέλλα Εσμεράλδα, είναι επίσης μητέρα των διδύμων Εύα και Ματέο. Με άλλα λόγια, δεν είναι η βιολογική τους μητέρα, αλλά είναι νόμιμα καταχωρημένα ως παιδιά της με το επώνυμό της», δήλωσε η παρουσιάστρια Μάια.

Τέλος, και το πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι CMTV προσέφερε περισσότερες πληροφορίες στην ιστορία: «Στις 18 Δεκεμβρίου 2018, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ταξίδεψε μόνη της από το Τορίνο της Ιταλίας στο Λουγκάνο της Ελβετίας για να εγγράψει την Αλάνα Μαρτίνα ως πολίτη της Πορτογαλίας στο πορτογαλικό προξενείο. Τα δίδυμα Εύα και Ματέο, τα οποία γεννήθηκαν την ίδια χρονιά, το 2017, εγγράφηκαν επίσης. Η Ροντρίγκεζ ταξίδεψε μόνη της, αλλά είχε στην κατοχή της ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που της έδινε πλήρη εξουσιοδότηση να εγγράψει τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Κάνιε Γουέστ: Σέρβιρε σούσι πάνω σε γυμνά σώματα γυναικών για τα 46α γενέθλιά του (photo/video)

Γιάννης Πουλόπουλος: Υπάρχει λόγος που βρήκα αργά τον σεξουαλικό μου προσδιορισμό (Video)

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν περίμενα ότι μια γυναίκα θα δικαιολογούσε τον βιασμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:26