search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:23
MENU CLOSE

Χάρι Στάιλς: 78χρονη φαν του τον εκθειάζει – «Είναι καλύτερος από τον Έλβις και τον Ροντ Στιούαρτ» (photos)

20.06.2023 09:04
HARRY-STYLES

Η Ρέινα Λαφανταΐζι είναι επίσημα η γηραιότερη και μεγαλύτερη superfan του Χάρι Στάιλς σε ηλικία 78 ετών, και οι δύο τους έχουν μια μοναδική σχέση.

Η κάτοικος του Οντάριο του Καναδά είναι θαυμάστρια του 29χρονου τραγουδιστή από τότε που έκανε την πρώτη του οντισιόν για το X – factor το 2010, και τώρα συνεχίζει να τον στηρίζει και στη σόλο καριέρα του. Επίσης, παρακολούθησε την πρώτη συναυλία του τραγουδιστή τον Ιανουάριο του 2023.

Η Λαφανταΐζι θυμήθηκε τον ενθουσιασμό που ένιωσε όταν η εγγονή της Ρενέ της είπε ότι πήρε εισιτήρια για τη συναυλία στο Λος Άντζελες για την περιοδεία «Love on Tour» του Στάιλς.

«Ήθελα τόσο πολύ να τον δω, που τίποτα δεν επρόκειτο να με σταματήσει», δήλωσε στο «NeedToKnow.co.uk».

Η Λαφανταΐζι και η Ρενέ ντύθηκαν με ροζ φτερωτά μπο για τη συναυλία – ένα αξεσουάρ που έγινε βασικό στοιχείο της περιοδείας του σούπερ σταρ – και η γυναίκα παραδέχτηκε ότι ένιωσε ξανά σαν έφηβη και ότι η καρδιά της χτυπούσε έξω από το στήθος της.

«Λατρεύω τις συναυλίες, έχω δει πολλές στη ζωή μου, όπως τον Έλβις και τον Ροντ Στιούαρτ – αλλά αυτός είναι καλύτερος από αυτούς μαζί κατά τη γνώμη μου», δήλωσε η σούπερ φαν . Η εγγονή της, Ρενέ, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok τον Δεκέμβριο του 2022 με τη γιαγιά πέντε παιδιών να παθιάζεται με τον Στάιλς και να ισχυρίζεται ότι είναι ο «καλύτερος ψυχαγωγός» μετά τον Έλβις Πρίσλεϊ – το οποίο έκτοτε έγινε viral και έχει πλέον 413.400 προβολές και 67.200 likes. «Μη με διορθώνετε συνέχεια, μιλάω για τον Χάρι Στάιλς», είπε η ηλικιωμένη φαν στην οικογένειά της στο βίντεο. Λίγο αφότου το βίντεο έγινε viral, η ομάδα παραγωγής των βραβείων Grammy το πήρε είδηση και κάλεσε τη Λαφανταΐζι να παρουσιάσει στον Στάιλς το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς για το άλμπουμ του «Harry’s House».

«Ανησύχησα τόσο πολύ μήπως τα κάνω θάλασσα και διαβάσω λάθος όνομα, αλλά καθώς ανακοίνωσα ότι είχε κερδίσει, η αίθουσα ξέσπασε σε επευφημίες», μοιράστηκε από την εμπειρία. «Καθώς έτρεξε στη σκηνή, μου έδωσε μια τεράστια αγκαλιά και ήταν τόσο γνήσια».

Όταν έμαθε ότι η ομάδα του Χάρι ήθελε να πάει στην τελετή απονομής των βραβείων ως υπεραγαπημένη του, «σοκαρίστηκε» και «δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη της».

Την ημέρα των βραβείων, έδωσε στους παραγωγούς μια κάρτα που είχε γράψει για τον τραγουδιστή του «As It Was», υποθέτοντας ότι δεν θα την έβλεπε ποτέ ή ότι δεν θα ήξερε καν ποια ήταν.

Όμως κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, έπαιξε στη μεγάλη οθόνη ένα βίντεο με superfans καλλιτεχνών που ήταν υποψήφιοι για το άλμπουμ της χρονιάς να μοιράζονται γιατί ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης θα έπρεπε να κερδίσει – και η Λαφανταΐζι αποδείχθηκε λάθος.

Αφού ο Στάιλς παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο ποπ άλμπουμ για το «Harry’s House», πήγε προς τη μεγαλύτερη σε ηλικία θαυμάστριά του και της έδωσε μια χειραψία και ένα φιλί στο μάγουλο.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το είδωλό μου με αναγνώρισε, ένιωσα σαν να ονειρευόμουν», είπε και αυτή δεν ήταν, μάλιστα, η μόνη γλυκιά αλληλεπίδραση τους εκείνο το βράδυ.

«Κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος, σηκώθηκα για την τουαλέτα και στεκόμουν στην ουρά, όταν είδα ξανά τον Χάρι – και προς σοκ μου, με πλησίασε», είπε η ηλικιωμένη φαν. «Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο ταπεινός ήταν καθώς με ευχαριστούσε για την, κατά τα λεγόμενά του, όμορφη κάρτα μου».

Η γενναιοδωρία δεν τελείωσε εκεί. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, η Λαφανταΐζι συνάντησε ένα καλάθι γεμάτο δώρα από τον Στάιλς και την ομάδα του.

«Ακούω τη μουσική του όλη μέρα, καθώς τα τραγούδια του με βάζουν σε τόσο καλή διάθεση και οι στίχοι του λένε όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι’ αυτόν», δήλωσε.

Τέλος ανέφερε: «Αποπνέει αγάπη και καλοσύνη και είναι συνολικά ένας τόσο καλός άνθρωπος που εκπέμπει ενέργεια αγάπης – ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν τον Χάρι Στάιλς».

Διαβάστε επίσης:

Τζονι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Στην αρχή αυτής της δύσκολης περιόδου, ένιωθα σαν να έπιασα πάτο» (video)

Σάλμα Χάγιεκ: Με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου στην πρεμιέρα του «Black Mirror»

Squid Game: Έρχεται η δεύτερη σεζόν – Τι αποκάλυψε το Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:20