search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 18:17
MENU CLOSE

Αλβανία: Παραιτήθηκε δήμαρχος μετά από σκάνδαλο με ροζ βίντεο

21.06.2023 10:14
albania_dimarxos_new

Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κουκέσι Σαφέτ Γκζίσι, στην βορειοδυτική Αλβανία, μετά τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο.

Το ροζ βίντεο, που κοινοποιήθηκε γρήγορα μέσω WhatsApp, εμφάνιζε τον έως πρότινος δήμαρχο Κούκεσι σε ερωτικές περιπτύξεις με νεαρή κοπέλα, που όπως αποκάλυψε διατηρεί σχέση.

Είχε προηγηθεί και απόφαση «καρατόμησης» του από το υπουργικό Συμβούλιο, με εντολή του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Παράλληλα, θα διενεργηθούν νέες τοπικές εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου. Ο Σαφέτ Γκτζίσι είχε επανεκλεγεί δήμαρχος Κουκέσι, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στην Αλβανία (14/5/2023) με τη σημαία του Σοσιαλιστικού Κόμματος του πρωθυπουργού Ράμα.

Ο 51χρονος πρώην δήμαρχος Κούκεσι είναι επιχειρηματίας και Διευθύνων Σύμβουλος της EuroGjici Security και της Kevin Construction. Είναι επίσης πρόεδρος της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομάδας FK Kukësi της αλβανικής Superliga. Δήμαρχος Κούκεσι εξελέγη στις εκλογές του 2019.

«Έπεσα θύμα παγίδας»

Ο ίδιος με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για παγίδευσή του από πολιτικούς αντιπάλους που τον εκδικήθηκαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, για την πρόσφατη επανεκλογή του.

«Ζητώ μια τεράστια συγγνώμη στο κοινό και σε όποιον είδε αυτό το άσχημο βίντεο σήμερα. Μετά από μια δύσκολη εκστρατεία και αντιπαράθεση με τους αντιπάλους μου, από την οποία βγήκα νικητής, δυστυχώς έπεσα θύμα μιας παγίδας που ετοίμασαν λεπτομερώς οι ίδιοι που αντιμετώπισα στις εκλογές. Εδώ κατάφεραν να κάνουν σε άλλη βρώμικη μορφή αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν με την ψήφο των Κουκσιανών», δήλωσε ο Σαφέτ Γκτζίσι.

«Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό και είμαι περισσότερο από ξεκάθαρος ότι σε αυτή την κατάσταση δεν έχει αξία κανενός είδους εξήγηση. Εδώ και αρκετό καιρό έχω στενή σχέση με την εν λόγω κοπέλα, αλλά φυσικά δεν έχω καμία δικαιολογία για αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ πλέον να είμαι το άτομο που εργάζεται σε αυτό το κρατικό γραφείο, καθώς πρόδωσα την εμπιστοσύνη αυτών των χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν και συνεργάστηκαν μαζί μου για να κάνω το Κούκεσι μια ολοένα και καλύτερη πόλη», προσθέτει στην ανακοίνωσή του σχετικά με το ροζ βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Πόρτα σε vegans ρίχνει σεφ: «Γ… τους χορτοφάγους σοβαρά… τελείωσα»

Τιτάνας: Αναφορές πως ακούστηκε ήχος από το υποβρύχιο (Video)

Ο Τιτάνας και οι φόβοι των εξερευνητών του βυθού – Μάχη με τον χρόνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 18:15