search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:51
MENU CLOSE

Elvis Presley: Οι αποκαλύψεις για τον «βασιλιά» – «Είχε πάθος για τα μικρά κορίτσια» (photos)

23.06.2023 15:50
elvis_2306_1460-820_new
credit: AP

Τη σκοτεινή πλευρά του «βασιλιά του Rock and Roll», Elvis Presley (Έλβις Πρίσλεϊ), αποκαλύπτουν 19 γυναίκες που είχαν σχέσεις μαζί του, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που θέτει άβολες ερωτήσεις για τον θρυλικό showman.

Πολλές από αυτές τις ερωμένες του Elvis μέχρι σήμερα μιλούν με πάθος για εκείνον, αλλά κάποιες ήταν έφηβες όταν τον γνώρισαν.

Η Alanna Nash (Αλάνα Νας), που έχει γράψει βιβλία για τον σούπερ-σταρ, λέει: «Αγαπάμε τον Elvis Presley τόσο πολύ που δεν θέλουμε να  αναγνωρίσουμε τα σοβαρά ελαττώματα του». Η αμερικανίδα συγγραφέας συγκρίνει τον Elvis με τον R Kelly, τον τραγουδιστή που εκτίει ποινή φυλάκισης για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου. «Στις μέρες μας θα μοιραζόταν ένα κελί με τον R Kelly», λέει η Alanna Nash.

Ο Elvis Presley ήταν 24 χρονών και υπηρετούσε την στρατιωτική θητεία του όταν γνώρισε την Priscilla (Πρισίλα), την μελλοντική γυναίκα του, στην Γερμανία, το 1959. Η Priscilla ήταν τότε 14 χρόνων. Παντρεύτηκαν το 1967.

Ο φίλος του Elvis στα χρόνια της θητείας, Currie Grant (Κάρι Γκραντ), λέει πως «η Priscilla ήρθε στο κλαμπ και έμαθε πως γνώριζα τον Elvis. Ποιος ήξερε πως εκείνη ήταν 14; Και κανένας δεν ενδιαφερόταν, καθώς ήταν τόσο όμορφη». Αλλά και οι γονείς της Priscilla είχαν τέτοιο πάθος για τον Elvis που «δεν έδιναν δεκάρα» για την σχέση της ανήλικης κόρης τους με τον τραγουδιστή. Ο Elvis είχε πάθος με τις έφηβες «γιατί μπορούσε να τις ελέγχει», λέει ο Currie Grant.

Αναφερόμενος στις σχέσεις του Elvis με ανήλικες, ο ετεροθαλής αδελφός του, David Stanley (Ντέιβιντ Στάνλεϊ), αναφέρει στο ντοκιμαντέρ: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που αγαπώ στον Elvis, αλλά και κάποια που θα ευχόμουν να μην τα έχω δει ποτέ. Ένα ήταν το πάθος του για τα μικρά κορίτσια».

Η Frances Forbes (Φράνσις Φορμπς) ήταν 14 χρόνων, θαυμάστρια του Elvis και είχε προσκληθεί από τον σταρ στο σπίτι του, στο Μέμφις. Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime, με τίτλο «Elvis’ Women», η Frances Forbes αναφέρει: «Μόνο κάναμε πλάκα. Με έλεγε Μικρή Φράνσις. Ήμουν 14 όταν τον γνώρισα, ο Elvis ήταν 22. Του άρεσαν τα νέα κορίτσια».

Η Kay Wheeler (Κέι Γουίλερ), που ίδρυσε ένα φαν-κλαμπ του Elvis όταν ήταν 16 χρόνων, περιγράφει μία διαφορετική εικόνα του Elvis, που της είχε ζητήσει να τον περιμένει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. «Μπήκε μέσα σαν τον Γκοντζίλα. Κοίταζε έναν καθρέφτη. Άρχισε να με φιλάει, να με αγκαλιάζει. Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να βρεθώ με τον Elvis και τη στιγμή που τον έχεις μπροστά σου, υπάρχει ένα πράγμα που θέλεις να κάνεις – να φύγεις για να σωθείς, γιατί βλέπεις πως κινδυνεύεις», λέει η Kay Wheeler.

Η Reeca Smith (Ρίκα Σμιθ), φίλη του ετεροθαλούς αδελφού του Elvis, ήταν 14 χρόνων όταν συναντήθηκε με τον τραγουδιστή, που τότε ήταν 39 χρόνων. Η γνωριμία έγινε το 1974, όταν ο Elvis είχε σχέση με τη Linda Thompson (Λίντα Τόμσον), μετά το διαζύγιο με την Priscilla. Ο σταρ για να την προσελκύσει της αγόρασε ρούχα αξίας 2.000 δολαρίων. Ύστερα από δύο εβδομάδες τηλεφώνησε ένας από τους προσωπικούς φρουρούς του Elvis και είπε στη Reeca πως ο σταρ ήθελε να την δει… Αλλά η Reeca υποστηρίζει τον Elvis, λέει πως δεν ήταν παιδόφιλος, ούτε καταπιεστικός με τις νεαρές γυναίκες.

Την ίδια εικόνα είχε δημιουργήσει για τον Elvis και η Priscilla, που πρόσφατα είπε ότι «πάντα ήταν κύριος μαζί μου».

Διαβάστε επίσης:

«Titan»: «Πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί ένα θαύμα» λέει ο θετός γιος ενός από τα θύματα

Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο – Οι παράξενοι λόγοι που την κάνουν ελκυστική (photos)

Φρίκη στη Γαλλία: Νάρκωνε την γυναίκα του και έβαζε άλλους άνδρες να την βιάζουν (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:49