ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 00:33
MENU CLOSE

Αναμένεται διάγγελμα του προέδρου Πούτιν

26.06.2023 21:58

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πρόκειται απόψε να απευθύνει διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό, αναφέρει ανακοίνωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Νωρίτερα σήμερα, ο Πούτιν δημοσίευσε την πρώτη του δήλωση βίντεο μετά την απόπειρα εξέγερσης – αλλά δεν ανέφερε τι συνέβη.

https://twitter.com/SkyNews/status/1673399894197805062

Έκτοτε, το αφεντικό της Βάγκνερ Πριγκόζιν – ο οποίος ηγήθηκε της ανταρσίας – έχει κάνει τη δική του δήλωση, υποστηρίζοντας ότι δεν προσπαθούσε να ρίξει τη ρωσική κυβέρνηση.

Λίγα λεπτά αφότου ανακοινώθηκε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα κάνει «μια σειρά δηλώσεων» από το Κρεμλίνο απόψε, ο στενός του σύμμαχος Αλεξάντερ Λουκασένκο μοιράστηκε το δικό του μήνυμα.

Το γραφείο Τύπου του Λευκορώσου προέδρου έγραψε στο Telegram ένα επίσης αινιγματικό μήνυμα: «Πολλές ερωτήσεις, εικασίες, εκδοχές και υποθέσεις… Ο πρώτος θα τα πει όλα, θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα. Πολύ σύντομα! Ακολουθήστε την ατζέντα!».

Σύμφωνα, με το λευκορωσικό Μέσο Nexta, ανακοινώσεις θα κάνει και ο Λουκασένκο.

Υπήρξαν κάποιες εικασίες ότι οι δυνάμεις της Βάγκνερ θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν επίθεση από τη Λευκορωσία στο Κίεβο- αν και οι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτό είναι μάλλον απίθανο.

Διαβάστε επίσης:

Δύο ρωσικά Su-27 αναχαίτισαν βρετανικά αεροσκάφη στη Μαύρη Θάλασσα

Αστεροειδής, μήκους δέκα λεωφορείων κατευθύνεται προς τη Γη

Υπερτουρισμός στην Ακρόπολη: Πώς χειρίζεται η Ελλάδα τους αυξανόμενους επισκέπτες;

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 00:32
Exit mobile version