ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 03:41
MENU CLOSE

Φερχάτ Οζγκιούρ: «Σεβόμαστε την Συνθήκη της Λωζάνης» (Video)

26.06.2023 00:29

Σε δήλωση πίστης στην εθνική γραμμή, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα, προέβη ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Φερχάτ Οσγκιούρ, ενώ διαβεβαίωσε πως ο νομός «βρίσκεται σε ασφαλή μονοπάτια».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις κατηγορίες που του προσάπτει η ΝΔ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «το αποτέλεσμα της Ροδόπης φανερώνει την προοπτική που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή. Το κόμμα μας έχει δώσει σαφείς απαντήσεις κεντρικά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν υποψήφιο ή έναν βουλευτή να βγαίνουν κεντρικές ανακοινώσεις. Έχει τοποθετηθεί ο πρόεδρός μας και τα υπόλοιπα στελέχη μας. Θα παρακαλούσα να παραμείνετε στην σημασία και την ουσία του αποψινού αποτελέσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε έναν μήνα παρά τις οποιεσδήποτε πιέσεις κατάφερε εδώ στην Ροδόπη να φέρει την πρωτιά. Οι χιλιάδες πολίτες που μας ψήφισαν και μας στήριξαν, παρέμειναν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή η κοινωνία είναι κοντά μας. Πιστεύω αυτό είναι το σημαντικό».

Αναφερόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος σε δηλώσεις του κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ο ίδιος σε όλα αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ο κ. Οζγκιούρ είπε: «Δεν άκουσα τις δηλώσεις του και πιστέψτε με δεν είναι μέσα στον πολιτικό διάλογο αυτήν την στιγμή τι λέει ο κύριος. Πρέπει να δει ο καθένας από τη δική του μεριά το πως ανταποκρίθηκε το κόμμα του και πως οι ίδιοι οι υποψήφιου, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η πολυπολιτισμική περιοχή είναι πολύ σημαντική και πιστεύω πάνω στις αρχές και τις αξίες του κόμματός μας και του προγράμματός μας. Η Ροδόπη είναι σε ασφαλή μονοπάτια»

«Βεβαίως και σεβόμαστε τη Συνθήκη της Λωζάνης» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρόσθεσε: «ο Φερχάτ Οζγκιούρ έχει διατυπώσει πάρα πολλές φορές τις απόψεις του για ορισμένα θέματα».

Διαβάστε επίσης:

Επτάψυχος Πολάκης – Εξελέγη στα Χανιά στο παρά πέντε

Και επισήμως σε κρίση Αριστερά και Κεντροαριστερά

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα πρέπει να μας προβληματίσει η άνοδος της ακροδεξιάς»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 01:10
Exit mobile version