search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:46
MENU CLOSE

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η νέα υφυπουργός του Μητσοτάκη που είναι κατά των αμβλώσεων

27.06.2023 11:24
alexopoulou_2706_1460-820_new

Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το νέο κυβερνητικό σχήμα, με τον συνολικό αριθμό των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών να φτάνει τα 62 άτομα.

Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η επιλογή του Μητσοτάκη να δώσει καρέκλα υφυπουργού -στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών– στη βουλευτή Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής το 2019, όταν είχε εκφράσει ανοιχτά απόψεις της για τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού».

Τότε, η κ. Αλεξοπούλου είχε αναρτήσει στο Twitter δημοσίευμα της εκκλησιαστικής ιστοσελίδας romfea.gr, σχετικά με την καθιέρωση από την Ιερά Σύνοδο της «Ημέρας Αγέννητου Παιδιού».

«Η προστασία του αγέννητου παιδιού, συνιστά κορυφαίο ζήτημα ηθικής και αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα στην αντιμετώπιση του δημογραφικού. Διότι “το αγέννητο παιδί είναι άνθρωπος, εικόνα Θεού, εξ άκρας συλλήψεως”», είχε γράψει χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Twitter.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη θεωρία υποστηρίζει ότι η ζωή του βρέφους αρχίζει με τη σύλληψη, αμφισβητώντας ευθέως το δικαίωμα στην άμβλωση.

Άλλωστε, αυτή η θεωρία αποτελεί και επίσημη θέση του κόμματος «Νίκη». «Πιστεύουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο καθ’ ότι είναι αυτόνομος οργανισμός με την δική του ψυχή και το δικό του αναφαίρετο δικαίωμα στην ζωή από την στιγμή της σύλληψης!», αναφέρεται στο επίσημο site του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή κυβέρνηση» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναμονή του οδικού χάρτη για την επόμενη μέρα – Τα σενάρια για την ανασύνταξη

Σπύρος Πνευματικός: Παραδίδει τη βουλευτική έδρα στη Νέα Δημοκρατία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05