search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:08
MENU CLOSE

Νίκολας Κέιτζ: Έκλεισε θέση σε αεροπλάνο για τον φανταστικό φίλο του γιου του

28.06.2023 18:12
Nicolas Cage

Η ηθοποιός Μίνι Ντράιβερ ισχυρίστηκε πως κάποτε ο Νίκολας Κέιτζ, αγόρασε μια έξτρα θέση αεροπλάνου για τον φανταστικό φίλο του γιου του.

Η ηθοποιός είπε την συγκεκριμένη ιστορία ως επιχείρημα στην προσπάθεια να δείξει ότι ο Κέιτζ δεν είναι κακός άνθρωπος όπως μια θαυμάστρια προσπάθησε τον περιγράψει σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Κάποτε σε ένα αεροπλάνο με τον NC και τον γιο του είχε αγοράσει θέση για τον φανταστικό φίλο του γιου του. 🖤», υποστήριξε η 53χρονη Βρετανίδα ηθοποιός στην ενότητα σχολίων, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 200 likes.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές σε ποιον από τους δύο γιους του Κέιτζ – τον Καλ-Ελ, 17 ετών ή τον Γουέστον, 32 ετών – αναφερόταν η ηθοποιός.

Η Ντάιβερ μοιράστηκε αυτή την ιστορία αφού μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι διευθυντής ξενοδοχείου φέρεται να ζήτησε από εκείνη και τον αρραβωνιαστικό της να εγκαταλείψουν τη νυφική τους σουίτα για να μπορέσει μια «διασημότητα» να μείνει στο δωμάτιο «μακροπρόθεσμα».

Ωστόσο, η νύφη ισχυρίστηκε ότι του είπαν «όχι».

«Το Σαββατοκύριακο του γάμου μας, είδαμε τον Νίκολας Κέιτζ να περπατάει στο ξενοδοχείο μας. Ο Nic [sic] Cage προσπάθησε να καταστρέψει τον γάμο μου και αυτή είναι η ιστορία μου».

Ο μάνατζερ του Κέιτζ, ωστόσο, αρνήθηκε ότι ο ηθοποιός είχε αγοράσει μια θέση για τον φανταστικό φίλο του γιου του. Διέψευσε επίσης τους ισχυρισμούς της νύφης.

Διαβάστε επίσης:

Χάρισον Φορντ: Ευγνώμων στον Τομ Σέλεκ που απέρριψε τον «Ιντιάνα Τζόουνς»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιώργο Κιμούλη: «Σεβασμός στον μεγάλο δημιουργό» (Video)

Μαραντίνης για Χρηστίδου: Γι’ αυτό μίλησα δημόσια και δεν το μετανιώνω (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:08