search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:43
MENU CLOSE

Σβίγκου: «Καθήκον μας να μείνουμε ενωμένοι – Το χρωστάμε στον Τσίπρα»

01.07.2023 18:10
SVIGOU

Στις μάχες και τη διαδρομή του Αλέξη Τσίπρα αναφέρεται εκτενώς η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου σε ανάρτησή της για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.

«Το όνομα του Αλέξη Τσίπρα έχει ήδη γραφτεί με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της Αριστεράς, αλλά και στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία», σημειώνει η Ράνια Σβίγκου για να προσθέσει: «είναι ο πρωταγωνιστής, ο εκφραστής, ο ηγέτης της εκλογικής του γιγάντωσης, της τεράστιας εξάπλωσής του σε κάθε πόλη, κάθε γειτονιά, κάθε κοινωνικό στρώμα που έβαλε στην καρδιά και το μυαλό εκατομμυρίων ανθρώπων τον ΣΥΡΙΖΑ».

Υπογραμμίζει ότι «σε όλους και όλες μας, ο Αλέξης αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη, και μια τεράστια ευθύνη. Να αντεπεξέλθουμε στο γράψιμο αυτής της νέας σελίδας, ώστε να βρίσκουν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απέναντι τους για πολύ καιρό ακόμα, όλοι εκείνοι που βιάστηκαν να τον απαξιώσουν».

Η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημειώνει ότι στη νέα σελίδα που ανοίγει, «καθήκον μας είναι να προχωρήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα, με δημοκρατικές διαδικασίες, με μια βαθιά συζήτηση».

Τονίζει ότι η επόμενη μέρα πρέπει να βρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενωμένο, δυνατό, αγωνιστικό, «το οφείλουμε στον Αλέξη Τσίπρα, το χρωστάμε στην ιστορία μας, πάνω από όλα, το χρωστάμε στην κοινωνία».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: «Θα διαψευστούν όσοι ονειρεύονται αποδυναμωμένο ΣΥΡΙΖΑ»

Καστανίδης: «Ο Ανδρουλάκης με απέκλεισε, προσβάλει όλους τους Θεσσαλονικείς»

Μαρινάκης: «Οι μισθοί θα αυξηθούν, οι φόροι θα μειωθούν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:43