search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:29
MENU CLOSE

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Η πρώτη δήλωση για τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του

03.07.2023 20:14
de niro kori

Σε δήλωσή του στο PEOPLE ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είπε ότι «είμαι βαθιά θλιμμένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Λίο. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια από όλους. Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα της ιδιωτικότητας για να θρηνήσουμε την απώλεια του Λιο».

Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντρένα επιβεβαίωσε το θάνατο του γιου της στο Instagram την Κυριακή το βράδυ, με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Όμορφε γλυκέ μου άγγελε. Σε αγάπησα όσο δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου», έγραψε. «Μακάρι να ήμουν μαζί σου τώρα. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μοιράσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω ούσα η μητέρα σου», συνέχισε. 

«Σε αγαπούν και σε εκτιμούν τόσο βαθιά, μακάρι η αγάπη από μόνη της να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι τόσο μωρό μου, αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε ακόμη. Στην ανάρτησή της, δεν διευκρίνισε τα αίτια θανάτου του γιου της.  

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της DailyMail δίπλα στη σορό του Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ βρέθηκε ένας δίσκος με λευκή σκόνη. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα τι ουσία είναι.

Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός, καθισμένος σε μία πολυθρόνα μέσα στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Η πολυτελής κατοικία αξίας σχεδόν 1 εκατ. δολαρίων βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών Cipriani Club Residences στη Γουόλ Στριτ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η ουσία βρέθηκε κοντά στο σώμα του, ενώ εκείνος που τον βρήκε ήταν ένας φίλος του, ο οποίος ανησύχησε, καθώς δεν είχε νέα του εδώ και μέρες και πήγε να ελέγξει αν είναι καλά.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Ματ Ντέιμον και αδερφοί Χέμσγουορθ σε πάρτι με drag queens

Μπραντ Πιτ: Πιο νέος από ποτέ ο ηθοποιός – Σε γυρίσματα διαφήμισης στη Γαλλία (photos/video)

Ρόμπι Γουίλιαμς: Με… χάντρες η «συγγνώμη» μετά τη διχαστική ατάκα στη Μαλακάσα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:27