search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:41
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ: Πιο νέος από ποτέ ο ηθοποιός – Σε γυρίσματα διαφήμισης στη Γαλλία (photos/video)

03.07.2023 15:55
brad-pitt_0307_1460-820_new
credit: AP

Νεότατος και σίγουρα κάτω από τα 59 χρόνια που γράφει η ταυτότητά του δείχνει ο Μπραντ Πιτ, στις φωτογραφίσεις που γίνονται στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού για την ιταλική εταιρία De’Longhi.

Τα γυρίσματα γίνονται στην Γαλλία και ο 59χρονος ηθοποιός δουλεύει για την παραγωγή, σε έναν αμπελώνα στην περιοχή Βαρ, στην γαλλική Ριβιέρα. Ο Μπραντ Πιτ έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική εταιρία που κατασκευάζει πολυτελείς συσκευές για καφέ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε με λευκό σύνολο στα γυρίσματα μαζί με την ηθοποιό Καρίνα Μπεουτέ.

Ο Μπραντ Πιτ δείχνει τόσο νέος στις φωτογραφίες αυτές, που πολλοί θυμήθηκαν τον καταπληκτικό ρόλο του στην ταινία του 2008 για τον «Μπέντζαμιν Μπάτον», με θέμα την ζωή ενός άνδρα που αντιστρέφει τον χρόνο. Και μάλιστα είπαν ότι σήμερα ο Μπραντ Πιτ είναι ο πραγματικός Μπέντζαμιν Μπάτον.

Ο Μπραντ Πιτ με το λευκό σύνολο, τα σκούρα καφέ γυαλιά ηλίου και ένα χρυσό ρολόι στο χέρι δείχνει μαυρισμένος από τον ήλιο και σε καλοκαιρινή διάθεση. Ήταν διαρκώς χαμογελαστός και μιλούσε χαλαρά με τους συνεργάτες του στα γυρίσματα του διαφημιστικού.

Ο Πιτ ξεδίπλωσε τη γοητεία του όταν άνοιξαν οι κάμερες, κρατώντας το χέρι της 53χρονης Καρίνα Μπεουτέ, με σκηνικό τον καταπληκτικό γαλλικό αμπελώνα.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ αισθάνεται άνετα στον αμπελώνα και το δείχνει. Εξάλλου μαζί με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, το 2008 είχαν αγοράσει την γαλλική οινοποιεία Chateau Miraval, για την οποία μάλιστα δυσκολεύτηκαν πολύ να συμφωνήσουν που θα καταλήξει μετά το διαζύγιό τους, το 2016.

Ο Μπραντ Πιτ έχει μακρά σχέση συνεργασίας με την ιταλική εταιρία De’Longhi και το 2021 έγινε ο «παγκόσμιος πρεσβευτής» της εταιρίας, με τον ηθοποιό να εκφράζει την ταύτισή του όχι μόνο με την εταιρία, αλλά με τα προϊόντα της και την προσέγγιση που έχει στο μάρκετινγκ.

Ο Μπραντ Πιτ συνεργάζεται με τον Τζορτζ Κλούνεϊ για το νέο θρίλερ με τίτλο «Λύκοι», που σκηνοθετεί ο Τζον Γουάτς και επίσης δουλεύει ένα πρότζεκτ με τον σκηνοθέτη Τζόζεφ Κοζίνσκι για τη Formula 1. Και στα δύο αυτά πρότζεκτ ο Μπραντ Πιτ είναι και παραγωγός.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπι Γουίλιαμς: Με… χάντρες η «συγγνώμη» μετά τη διχαστική ατάκα στη Μαλακάσα (video)

Μύκονος: Ξετρελάθηκε με τα σουβλάκια ο Ματ Ντέιμον (Video)

Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον γιο της σε καφετέρια στο Μόντε Κάρλο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:31