search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:29
MENU CLOSE

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται… πιλότος της Formula 1 (videos)

24.04.2023 12:57
brad_pitt_ap_new
photo AP

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» κάποια από αυτά θα γίνουν κατά τη διάρκεια του Βρετανικού Γκραν Πρι.

O ηθοποιός έχει λάβει ειδική άδεια για τα γυρίσματα έχοντας ως σύμβουλο και εκτελεστικό παραγωγό τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton).

Σε σενάριο του Έχρεν Κρούγκερ (Ehren Kruger) θα υποδυθεί έναν πρώην πιλότο της Formula 1 που αποφασίζει να επιστρέψει για να καθοδηγήσει ένα νέο αστέρι.

«Το να βλέπεις τον Μπραντ Πιτ στη πίστα του Βρετανικού Γκραν Πρι το φετινό Ιούλιο θα είναι μια απίστευτη και σουρεαλιστική στιγμή τόσο για τους τηλεθεατές όσο και για τους θαυμαστές του Σϊλβερστοουν», δήλωσε μία πηγή.

Σύμφωνα με το Deadline, τον περασμένο Ιούνιο η Apple Original Films πήρε τα δικαιώματα της ταινίας μετά από μία «σκληρή» διαπραγμάτευση μεταξύ μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο και streaming υπηρεσιών.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζόσεφ Κοζίνκσι (Joseph Kosinski), ενώ η παραγωγή είναι του Τζέρι Μπρουκχάιμερ (Jerry Bruckheimer).

Η ταινία, η οποία ακόμη δεν έχει τίτλο, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Χάρι: 10 σειρές πίσω από τη βασιλική οικογένεια στη στέψη του Καρόλου – Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ

Μάθιου Πέρι: «Κόβει» από το βιβλίο του τα αρνητικά σχόλια για τον Κιάνου Ριβς

Δήμητρα Ματσούκα: «Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών στη ζωή μου – Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το γυμνό» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:29