search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Επόμενο στοίχημα η στελέχωση των οργανισμών – Οι θέσεις για τους πολιτευτές

05.07.2023 06:00
maximou 765- new

Μετά τους Υπουργούς οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις προγραμματικές δηλώσεις την Πέμπτη, επόμενο στοίχημα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η στελέχωση των οργανισμών του δημοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις θέσεις θα καλύψουν πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης. Για παράδειγμα η Άννα Ροκοφύλλου ακούγεται ότι θα πάει στην διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, η οποία όπως έχει ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επιστρέψει στο Δημόσιο. Μετά την «υπουργοποίηση» του Νίκου Ταχιάου ως Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, και με την «Αττικό Μετρό» να μένει ορφανή, επικρατέστερος αντικαταστάτης είναι ο πρώην υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Στο Υπουργείο Οικονομικών και στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου κατευθύνεται ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας και με εμπειρία στον ΕΦΚΑ Όμηρος Τσάπαλος. Οι ανακοινώσεις για την στελέχωση του δημοσίου θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα.

Τέλος, πιθανή είναι και η αξιοποίηση της προερχόμενης από το ΠΑΣΟΚ Έφης Χριστοφιλοπούλου, η οποία συνυπήρξε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε εξεταστικές προτείνει ο Βελόπουλος στον Τασούλα

ΣΥΡΙΖΑ: Απασφάλισε η πρώην βουλευτής Γεωργία Γεννιά- «Αρκετά, λίγη αξιοπρέπεια, ξεκαβαλικέψτε»

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Θα προχωρήσουμε σε πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του πρώτου μνημονίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:14