search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:30
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Απασφάλισε η πρώην βουλευτής Γεωργία Γεννιά- «Αρκετά, λίγη αξιοπρέπεια, ξεκαβαλικέψτε»

04.07.2023 19:41
gennia syriza09- new

Επίθεση στα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με ανάρτησή της στο facebook η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά, κάνοντας λόγο για «ελιτίστικες μαζώξεις με στόχο να μοιράσουν θέσεις και όχι να δώσουν λύσεις στο αδιέξοδο που έχουμε βρεθεί».

«Ξεκαβαλικέψτε απ´ το καλάμι σας , μας βλέπει ο κόσμος! Λίγη αξιοπρέπεια! Λίγη σοβαρότητα! Λίγο πριν αποχωρήσω …» λέει χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε την ήττα του.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ά Πειραιά, σχολίασε επίσης την κίνηση του Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του κόμματος, λέγοντας ότι «υποψήφιοι από διαρροές, χωρίς να έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα, την αποσύρουν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς , όχι στα Όργανα του κόμματος».

Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις συνιστώσες του κόμματος, που όπως αναφέρει «ο κόσμος δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει η καθεμία.. άλλωστε η σύγχυση υπάρχει πλέον στο μυαλό του ψηφοφόρου στο να ξεχωρίσει την Αριστερά από τη Δεξιά και το Κέντρο , όχι να ξέρει τι είναι ΡΕΝΕ 6 και 6, Κίνηση Μελών, 53 Ομπρελες κλπ».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Θετική υποδοχή των δηλώσεων Γεραπετρίτη – «Η Ελλάδα έτοιμη να συζητήσει τις θαλάσσιες ζώνες»

Βουλή: Bullying από βουλευτές της ΝΔ καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αποσύρει την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η κυβέρνηση για την υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 15:27