search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Το ψαλίδι, το βίντεο και το γενετικό υλικό «οδηγούν» τις έρευνες για τον δολοφόνο της Άννας

13.07.2023 08:47
anna_agiospanteleimonas

Την άκρη του νήματος στη στυγερή δολοφονία της Άννα Ιβάνκοβα, στον Άγιο Παντελεήμονα αναζητούν οι αρχές.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι τα αποτυπώματα αλλά και το γενετικό υλικό που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Παράλληλα στο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα φέρεται να βρέθηκε και ένα ψαλίδι το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε για τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα στον λαιμό της τρανς, η οποία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, κατέληξε από αιμορραγικό σοκ.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες χτύπησαν την Άννα Ιβάνκοβα αρκετές φορές και στο κεφάλι με κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Το διαμέρισμα του θύματος ήταν αναστατωμένο ενώ κατά πληροφορίες έλειπαν και αντικείμενα, ωστόσο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για «σκηνοθετημένη» από τον δράστη ληστεία ώστε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι σε κάμερα ασφαλείας από οίκο ανοχής που βρίσκεται απέναντι από το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Φυλής, έχει καταγραφει η φιγούρα του δράστη ενώ το βίντεο εξετάζεται από τις αρχές προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του δολοφόνου…

Διαβάστε επίσης:

Αργυρούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ζευγάρι ηλικιωμένων (video)

Ελεγχόμενη έκρηξη στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Γηροκομείο «κολαστήριο» στα Χανιά: Αποφυλακίζονται λόγω 18μηνου οι κατηγορούμενοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:55